RAZVELA SE ZBOG BLOGERKE, A ONDA OSTAVILA I NJU: Pevačica sada ima manje od 50 kilograma, izgleda kao KOSTUR i svi misle da je na pragu ANOREKSIJE?! (FOTO)
Foto: Profimedia

PREMRŠAVA

RAZVELA SE ZBOG BLOGERKE, A ONDA OSTAVILA I NJU: Pevačica sada ima manje od 50 kilograma, izgleda kao KOSTUR i svi misle da je na pragu ANOREKSIJE?! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Majli Sajrus (26) poslednjih nekoliko meseci našla se u centru svetske medijske pažnje zbog razvoda braka s glumcem Lijamom Hemsvortom (29) i kratke avanture s blogerkom Kejtlin Karter (31). Majli je otvoreno priznala da je i dalje privlače žene, a raskinula je sa blogerkom kako bi mogla da se posveti karijeri.

Čini se da su poslednji dramatični događaji u životu pevačice ostavili posledice na njeno fizičko stanje. Nedavnim objavama na društvenim mrežama Majli je šokirala svoje obožavaoce, ali i članove porodice.

- Jedva da nešto pojede, povremeno uzme voće, ali to je to. Drastično je smršala i ima manje od 50 kilograma. Vide joj se rebra. I porodica je jako zabrinutra. Poručili su joj da što pre potraži pomoć - izjavio je blizak izvor pevačici.

foto: Profimedia

Fanovi su primetili da je pevačica drastično smršala.

- Ti si živa kost i koža. Grozno izgledaš - napisali su obožavatelji ispod najnovijih fotografijama na Instagramu.

Majli je priznala da je u karijeri pravila mnogo grešaka.

- Mogu da prihvatim činjenicu život koji sam odabrala znači da moram živeti potpuno otvoreno i transparentno sa svojim obožavateljima i javnošću. Ono što ne mogu da prihvatim je to što drugi kažu da lažem kako bih prekrila zločine koje nisam počinila. Nemam šta da krijem. Nije tajna da sam se u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima uvek zabavljala. Pušila sam travu, eksperimentisala sa drogama. Nisam savršena, ne želim to da budem - izjavila je pop zvezda.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sta.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track