TERAJU ME SA DOGAĐAJA, PA SE POSLE IZVINJAVAJU! Čuveni Ganter je bio LUDO ZALJUBLJEN u Rejčel, a sada za njega NIKO NE ZNA! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

NE PREPOZNAJU GA

TERAJU ME SA DOGAĐAJA, PA SE POSLE IZVINJAVAJU! Čuveni Ganter je bio LUDO ZALJUBLJEN u Rejčel, a sada za njega NIKO NE ZNA! (FOTO)

Pop kultura -

Džejms Majkl Tajler (57) je u seriji Prijatelji glumio Gantera, konobara iz kafića Central Perk u kojem su se prijatelji okupljali, a kroz celu seriju je bio smrtno zaljubljen u Rejčel, koju je igrala Dženifer Aniston. Džejms je danas u potpunosti promenio imidž i malo ko ga prepoznaje.

foto: Printscreen YT

Džejms se našalio kako je njegov lik Ganter prvi put progovorio tek u 33. epizodi druge sezone iako se u seriji pojavio već u drugoj epizodi prve sezone.

"Nisam bio svestan kako će se to sve završiti. Sve se dogodilo spontano. Mislio sam da ću se pojaviti u svega dve epizode, ali zadržali su me deset godina i na tome sam jako zahvalan", izjavio je Džejms.

Džejms je za strane medije istakao da ga nimalo ne iznenađuju odsustva reakcija ljudi na njega jer ga u većini situacija ne prepoznaju.

"Teraju me s događaja koja su organizovani u čast "Prijatelja", ali kada shvate ko sam, izvinjavaju mi se", rekao je Džejms.

Džejms je jasno dao do znanja kako ne bi želeo da serija počne ponovo da se snima jer zašto bi kvarili savršenstvo. Ali dodao je i da se nadao da će Ganter na kraju postati vlasnik Central Perka i da će okolo trčkarati neka plavokosa deca.

"Ne znam da li bi nove epizode bile tako kvalitetne kao one pre. Sve je sad lepo upakovano. Povezao sam se s celom ekipom, bili su mi kao porodica. Spoznaja da se sve završava bila je tužna, ali se sve se završilo u dobrom tonu", zaključio je Džejms.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja