NAJZGODNIJI ROBIJAŠ NA SVETU JE DETE HEROINSKIH ZAVISNIKA: OTAC manekena je počinio JEZIVO UBISTVO i to zbog njega i majke! Danas uživa u MILIJARDAMA svoje devojke!
Foto: Printscreen/Instagram

PROŠAO KROZ PAKAO

NAJZGODNIJI ROBIJAŠ NA SVETU JE DETE HEROINSKIH ZAVISNIKA: OTAC manekena je počinio JEZIVO UBISTVO i to zbog njega i majke! Danas uživa u MILIJARDAMA svoje devojke!

Pop kultura -

Džeremi Meks (35), najzgodniji i najpoznatiji robijaš na svetu, retko u medijima priča o svom životu, ali je prilikom gosotvanja na podkastu Čelsi Grejson pod nazivom "What's Your Water", otkrio detalje iz privatnog života.

Otkrio je da je odrastao u vrlo teškim uslovima, što je uticalo na to da kasnije završi u zatvoru.

"Ja sam dete heroinskih zavisnika. Detinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo da odrasteš. Moj otac je ubio maminu najbolju prijateljicu kad sam imao samo 9 meseci. Pobegli smo od njega, a ona je bila jedina koja je znala gde se krijemo", prisetio se Džeremi.

Zbog odnosa s roditeljima i teških situacija s kojima se suočio već kao dete, Džeremi je sa 15 godina postao član bande i živeo na ulici. Tako je na njega pucano čak pet puta,a zbog života kojim je živeo proveo je iza rešetaka 20 godina.

"18 meseci u zatvoru prvi cimer mi je bio Čarls Menšn, a ni kada sam izašao, nisam se rešio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, ali me spasio razuman sudija koji mi je umanjio kaznu", ispričao je, dodavši da je danas potpuno drugi čovek.

Nakon što se 2014. godine njegova zatvorska fotografija proširila internetom, a njegov izgled privukao pažnju javnosti, nije bilo potrebno mnogo vremena da izgradi zavidnu karijeru modela.

Takođe, tako zgodan, zapeo je za oko sedam godina mlađoj Kloi Grin, ćerki milijardera Filipa Grina, s kojom je bio u vezi dve godine i dobio sina. Ipak, njihova ljubav je pukla pre dva meseca, a američki tabloidi raspisali su se o tome kako je Kloi ulovljena u zagrljaju drugog muškarca.

Pre nje, bio je u braku s Melisom Meks s kojom ima i dvoje dece. Iako su se Meelisa i Džeremi razveli 2018. godine, Džeremi i Kloi su se upoznali godinu dana pre toga. Navodno su bili i vereni, ali to nikad nije službeno potvrđeno.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track