Srećna porodica

DAO JOJ JE IME PO JOGURTU! Naš glumac ima ćerku koja pleni LEPOTOM, a dobila je ime po jednoj neverovatnoj situaciji i to samo njemu može pasti na pamet (VIDEO)

Pop kultura -

Branko Đurić Đura nadaleko je poznat po svojim glumačkim i komičarskim rolama, ali retko ko zna da ima naslednicu, koja je krenula njegovim stopama, a uz to je prava lepotica.

Zala Đurić nedavno je napunila 23 godine, a priča o njenom imenu je posebna.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je mama Tanja.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile naslednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu lepotu.

Ona je glumila u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu, koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

Na pitanje na koji način joj roditelji pomažu u radu, odgovara:

Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača - rekla je svojevremeno Zala.

- Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san.

Branko Đurić pored Zale sa suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom.O njegovoj supruzi, gde god da se pojavi, svi pričaju.

Kurir.rs/Klix/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track