BRANKO ĐURIĆ JE VEĆ 25 GODINA U BRAKU, A SVI KAŽU DA MU JE ŽENA TOP RIBA: Tek ćete zanemeti kada vidite njegovu ĆERKU, koja ima NESVAKIDAŠNJE ime! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UMETNICA

BRANKO ĐURIĆ JE VEĆ 25 GODINA U BRAKU, A SVI KAŽU DA MU JE ŽENA TOP RIBA: Tek ćete zanemeti kada vidite njegovu ĆERKU, koja ima NESVAKIDAŠNJE ime! (FOTO)

Stars -

Branko Đurić Đura je poznat po svom talentu, ali malo ko zna da glumac ima talanetovanu i lepu ćerku po imenu Zala.

Osim što je od oca nasledila dar za glumu, Zala se bavi i muzikom, a do sada je snimila nekoliko pesama i spotova. Ćeka Branka Đurića Đure i slovenačke glumice i pevačice Tanje Ribič ima 25 godina, a studira glumu u Njujorku i bavi se pevanjem.

Zala je pokazala da je svestrana, jer pored glume i pevanja, ona voli modu, modni dizajn, kao i dizajn enterijera.

Ova talentovana devojka je neizmerno zahvalna svojim roditeljima koji su joj pomogli da ostvari svoj san i upiše glumu u Njujorku.

"Tata mi najviše pomaže u radu tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Nikad me nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me čini jačom", rekla je Zala jednom prilikom i dodala da joj je u životu najbitnija ljubav. Njen životni cilj je da bude zadovljna, a u budućnosti ima nameru da se bavi glumom, pevanjem, komponovanjem i putovanjima.

Do sada je imala priliku da radi nekoliko editorijala, kao i da sarađuje sa ocem od kog istvremeno uči.

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track