GLUMCI KOJI SU DALI SEBE ZA ULOGU I NISU PITALI ZA CENU! Toliko su se ŽRTVOVALI zbog filma da su prošli potpunu TRANSFORMACIJU! Neverovatno (FOTO)
Foto: Profimedia

SVE ZBOG LJUBAVI PREMA POSLU

GLUMCI KOJI SU DALI SEBE ZA ULOGU I NISU PITALI ZA CENU! Toliko su se ŽRTVOVALI zbog filma da su prošli potpunu TRANSFORMACIJU! Neverovatno (FOTO)

Pop kultura -

Uloge ponekad od glumaca zahtevaju da potpuno promene lični opis. Njima to ide u prilog jer u ekstremnim slučajevima mogu da pokažu koliko su prilagodljivi i spremni da iznesu i približe ljubiteljima filmske i pozorišne umetnosti svaku priču.

Tako dokazuju da su dobri glumci i da pored talenta poseduju spremnost da se zaista podrede ulozi i u nju ulože maksimalan trud.

Dobar primer je Ralf Fajns koji se u filmu "Hari Poter" pojavio kao Voldemort, a da ne znate da je baš on tumačio ulogu svetski poznatog zlikovca, nikada ga, ni u ludilu ne biste povezali sa njim.

Poslednjih godina je bila ultra popularna serija "Igra prestola", a njen najomraženiji lik je svakako Kralj Noći, kojeg je tumačio Ričard Blejk.

Drastične promene uključuju čak i prividne promene pola, što je odlično prikazao Robin Vilijams.

Još jedan briljanat nastup tog tipa imao je Edi Redmejn.

Kao muškarac, dokazala se Meril Strip.

Promene koje su bile toliko izražajne da su od ljudi stvorile deformisana stvorenja su mačiji kašalj za neke. Pogledajte samo prelepu Naomi Grosman.

Ili Džona Matuzaka koji se pretvara u potpuno asimetrično biće.

Na kraju, kao najveću transformaciju koja je uspela da promeni ceo život jednog glumca, izdvajama Hita Ledžera kao Džoukera. Mnogi se slažu da nikad nećemo videti bolje prenesenu suštinu ovog lika, a Hit je posle tumačenja ove uloge zapao u depresiju zbog koje je imao problema sa spavanjem, a nedugo zatim je pronađen mrtav.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja