VIKTORIJA UHVAĆENA U LAŽI?! Tvrdi da nikad ne bi pala u iskušenje da ode POD NOŽ, ali je ovaj DETALJ izgleda zaboravila! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZABORAVNA?

VIKTORIJA UHVAĆENA U LAŽI?! Tvrdi da nikad ne bi pala u iskušenje da ode POD NOŽ, ali je ovaj DETALJ izgleda zaboravila! (FOTO)

Pop kultura -

Viktorija Bekam (45) izjavila je u emisiji "This Morning" koja će u premijerno biti emitovana 2. oktobra da se nikad nije podvrgla nikakvim estetskim zahvatima.

Supruga slavnog fudbalera Dejvida Bekama (44) je na pitanje da li bi ikada razmotrila ideju da se podvrgne plastičnim operacijama, izjavila je: "Nikad nisam pala u iskušenje zbog nekog kozmetičkog tretmana, ali nikad ne reci nikad".

foto: Profimedia

Ipak, kasnih 1990-ih spekulisalo se da je bivša "Spajsica" uvećala grudi, nakon što se pojavila sa očigledno većim dekolteom. Viktorija je uporno poricala i ostavila svet da veruje da su "porasle preko noći".

Ipak, kada su joj se grudi misteriozno smanjile, izjavila je kako ima implante.

Ali, umesto da prizna da je stavila silikone, rekla je da ih je uklonila.

- Nemam ih više. Mislim da sam ih možda kupila - napisala je tada, 2014. godine, Viktorija pored sliku.

Konačno je priznala 2017. da je ugradila silikone. U intervjuu za "Vogue" bilo je zatraženo od nje da napiše pismo sebi - kao tinejdžerki.

- Verovatno bih rekla, nemoj se zezati sa svojim grudima. Sve te godine sam poricala - gluposti. Slavite ono što imate - deo je onoga što je pisalo u Viktorijinom pismu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track