Najnovije vesti

OVAKAV SKANDAL KRALJEVSTVO NE PAMTI!  Procurio snimak hapšenja rođaka princeze Megan! DROGIRAN I POTPUNO GO urlao i otimao se policiji (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

Strašno!

OVAKAV SKANDAL KRALJEVSTVO NE PAMTI! Procurio snimak hapšenja rođaka princeze Megan! DROGIRAN I POTPUNO GO urlao i otimao se policiji (VIDEO 18+)

Pop kultura

Tomas Dulej (28), nećak Megan Markl, priveden je prošlog četvrtka pošto je navodno viđen kako hoda ulicom go, govoreći besmislice i noseći mali peškir oko struka.

Šokantni snimak incidenta prikazuje rođaka kraljevske porodice golog dok policajci pokušavaju da ga stave u zadnji deo automobila. Hapšenje je usledilo nakon što je prijavljeno da luta po kvartu govoreći besmislice i noseći mali peškir oko struka. Policija tvrdi da je Dulej u to vreme bio pod uticajem droga.

Prema ranijim izveštajima, Dulej je bio blizak sa vojvotkinjom od Saseksa kada je bila mlađa. On je pružao otpor pri hapšenju, a nedavno objavljeni video-snimak incidenta prikazuje ga kako vrišti, dok nekoliko policajaca pokušava da ga stavi u automobil.

"Izgleda da je go!", čuje se kako govori dok snima.

Četvorica policajaca pokušavaju da smeste Duleja u policijski automobil dok on glasno vrišti i psuje. 

"Potpuno je gol", napominje snimatelj. Takođe se može čuti policijski helikopter koji lebdi nad njim.

Prema policijskim izvorima koji su prošle nedelje razgovarali sa TMZ-om, organi vlasti tvrde da su Duleju prišle pre njegovog hapšenja, ali se on udaljio od njih. U tom trenutku su pokušali da ga zadrže.

Dulej bi bio optužen za prekršaj, ali rečeno je da je jedan od odgovornih policajaca prilikom hapšenja povredio koleno, pa optužen za krivično delo odupiranje hapšenju. Takođe je rečeno da je u trenutku hapšenja bio pod uticajem droge.

TMZ je u utorak objavio da se Dulejevo nezadovoljstvo samo pogoršalo nakon što je ušao u automobil, pa su morali da ga vežu, a hitna pomoć ga je odvela u bolnicu. Kaucija je određana na 25.000 dolara, a na slobodu je pušten u ponedeljak.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Dejli mejl

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...