Najnovije vesti

TERAO STUDENTKINJE DA ORGIJAJU SA NJIM PRED KAMERAMA! Tužen Džejms Franko jer je za ULOGE zlostavljao devojke i PRIMORAO ih na GROZOTE!
Foto: Profimedia

ODVRATNO

TERAO STUDENTKINJE DA ORGIJAJU SA NJIM PRED KAMERAMA! Tužen Džejms Franko jer je za ULOGE zlostavljao devojke i PRIMORAO ih na GROZOTE!

Pop kultura

Dve žene su u četvrtak podnele građansku tužbu u Americi protiv holivudskog glumca i "velikog šmekera" Džejmsa Franka, tvrdeći da vodi lažnu filmsku školu u kojoj mlade žene, studentkinje, željne napredovanja u glumačkoj karijeri zavodi na "golišavoj audiciji" i tera ih da snimaju eksplicitne scene.

Kako glasi u tužbi, dve žene, glumice Sara Titer-Kaplan i Toni Gaal izjavile su da su 2014. upisale Frankovu filmsku školu u kojoj su trepele zlostavljanje i ponižavanja.

Naime, one tvrde da su Franko i još dva muškarca koji rade u njegovoj producentskoj kompaniji diskriminisali, uznemiravali i prevarili mlade žene. Ali to nije sve. Mladi student su plaćali čak 750 dolara da bi se pridružili razredu u kojoj su bile zastupljene intimne scene, te su morali na audiciju da dolaze goli ili delimično goli, navodi se u tužbi.

Mogućnost za zapošljavanje postajala bi veća ako bi žene pristajale na intimne scene, često u postavkama orgija, navodi se u tužbi.

Nakon što je završila pohađanje te škole, Sari titer-Kaplan ponužena je uloga u projketu u kojem se Franko pojavljuje u sceni orgija sa ženama.

Kako ona navodi on je tokom snimanja te scene uklonio plastične zaštitnike koji su pokrivali polne organe glumica, simulirajući oralni seks.

Mlade glumice traže novčanu odštetu.

Sa druge strane, advokati proslavljenog glumca tvrde da ništa od navedenog nije istina.

"Džejms se neće samo u potpunosti braniti, već će tražiti i odštetu od tužitelja i njihovih advokata zbog podnošenja ovakvih optužbi", kaže Majkl Plonsker, glumčev advokat.

A u tužbi se, inače, navodi i komentar koji je dao Džejms Franko u januaru 2018 tokom nastupa "Kasni šou", kada je davao odgovor na nedolično ponašanje prema ženama koje se tada prepričavalo na društvenim mrežama.

Tužba je sada citirala njegov komentar.

"Ako sam učinio nešto pogrešno, to ću popraviti. Moram."

U tužbi se pak navodi da su Franko i ostali "počinili neoprostive greške" studentskim glumcima i da "nisu učinili ništa da sve to poprave".

Džejms Franko poznat je kao zvezda filma "127 sati", "Spider-Man" i "Artist of Disaster". Franko je na ceremoniji Zlatnih globusa 7. januara 2018. nosio i bedž kao podršku za žrtve zlostavljanja.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...