ONA JE KRIVA ŠTO SE NAJMLAĐOJ MILIJARDERKI NA SVETU RASPALA VEZA?! Dugo su bili sumnjivi, a crnka bujnih OBLINA neodoljivo podseća na svoju suparnicu (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

KRIVAZA RASKID?

ONA JE KRIVA ŠTO SE NAJMLAĐOJ MILIJARDERKI NA SVETU RASPALA VEZA?! Dugo su bili sumnjivi, a crnka bujnih OBLINA neodoljivo podseća na svoju suparnicu (FOTO)

Pop kultura -

Američka Instagram zvezda Rojean Kar, poznatija pod nadimkom YungSweetRo, koju zapravo već godinama povezuju sa reperom Trevisom Skotom, mogla bi da bude glavni krivac za njegov raskid sa slavnom milijarderkom i rijaliti zvezdom Kajli Džener.

Šuškanja o njih dvoje kruže već duže vreme s obzirom na to da su poprilično bliski, a Rojean je bila i jedna od gošća na Trevisovom rođendanu, koji je organizovala sama Kajli.

Njihov raskid nakon dvogodišnje veze i nakon rođenja ćerkice Stormi šokirao je njihove obožavaoce. Trevis je, prema pisanju stranih medija, otkrio da se razlog njihovog raskida krije u razilaženju njihovih mišljenja i želja, s obzirom na to da on trenutno želi da se posveti muzici, a Kajli je želela da prošire porodicu, ipak se čini da bi pravi razlog mogla da bude Rojean.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je u više navrata javno ismavala Trevisovu i Kajlinu vezu, branila njihovo prijateljstvo i bliskost, a često je i na društvenim mrežama otkrivala da se nalazi na istim lokacijama na kojima se, slučajno, nalazio i slavni reper.

Mediji su zatražili njen komentar, a ona se na to oglasila na svom Instagramu.

"Ni jedna od tih glasina nije tačna, internet kreira i stvaru lažnu priču. Molim da prestaneteda širite laži i ostavite nas na miru jer to utiče na naše živote. Hvala", napisala je Rojean u objavi.

Kajli i Trevis upoznali su se u aprilu 2017. godine, a već u fabruaru 2018. godine na svet je došla njihova devojčica Stormi. Nakon rođenja ćerke, Trevis je počeo da se pojavljuje na ekskluzivnim događanjima zajedno s klanom Kardašijan-Džener i sve se dugo vremena činilo idiličnim. Navodno su se već neko vreme svađali, a poslednjih mesec dana počeli su da se pojavljuju medijski natpisi o tome kako je njihov odnos zahladneo. Ovih dana ta vest je potvrđena, ali ni jedna strana ne želi da potvrdi, ili otkrije uzrok.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track