PRAVA SI PANTERA, GODINE TI NIŠTA NE MOGU: Naomi ZAPALILA društvene mreže fotkom u CRNOM VEŠU! Ko bi rekao da uskoro puni 50 godina (FOTO)
Foto: Profimedia

BOMBA

PRAVA SI PANTERA, GODINE TI NIŠTA NE MOGU: Naomi ZAPALILA društvene mreže fotkom u CRNOM VEŠU! Ko bi rekao da uskoro puni 50 godina (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Naomi Kembl, jedno od najpoznatijih imena u svetu mode, pokazala je da joj godine ništa ne mogu, fotografijom koju je postavila na svoj Instagram.

Naomi, koja će u maju napuniti 50 godina, pozirala je u crnom vešu, a svi su primetili da izgleda besprekorno. Komentari oduševljenih fanova samo su se nizali.

"Pravi si pantera. Tebi godine ne igraju nikakvu ulogu" - bio je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Jednom prilikom, Naomi je jednom priznala da su joj trebale godine da prestane da bude stidljiva na golišavim snimanjima.

Uprkos telu kojim bi se retko koja žena u njenim godinama mogla pohvaliti, Naomi je priznala da je imala problem sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima.

Takođe je tokom svoje manekenske karijere naišla na brojne prepreke. Nedavno je progovorila o rasizmu koji je iskusila kada ju je za poslovni angažman odbila azijska firma zbog boje kože.

- Šokiraju me takve stvari, ali uvek nastavim dalje - rekla je manekenka.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track