OVA ME OPET TROLUJE DA JE TRUDNA! DEČAK ILI ABORTUS? Baka Prase novom objavom RAZBESNEO fanove: TI SI UZOR MLADIMA?! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

SKANDALOZNO

OVA ME OPET TROLUJE DA JE TRUDNA! DEČAK ILI ABORTUS? Baka Prase novom objavom RAZBESNEO fanove: TI SI UZOR MLADIMA?! (FOTO)

Pop kultura -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase napisao je na svom Instagram nalogu da će postati otac, ali ovoga puta stvarno! Vest je šokirala njegove pratioce, pre svega zbog načina na koji je objavio ovako bitnu stvar.

Naime, jutjuber je objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova", misleći na svoju devojku, trudna.

foto: Printscreen/Instagram

Tu su bile i prepiske sa roditeljima, u kojima su se raspravljali o kontracepciji i zaštiti. Majka ga je tako pitala da li zna za pojam "kontracepcije" i da li je njegova devojka to koristila.

Ipak, Baka Prase je kasnije napisao da njegova devojka nije u drugom stanju, kao i da je test za trudnoću bio negativan.

foto: Printscreen/Instagram

Fanovi su mu zamerili "igranje" sa ovakvim stvarima. Rekli su da je način na koji se našalio sa ovom temom, napisavši "dečak ili abortus", isuviše grub, pre svega što ga prati i mnogo malih devojčica i dečaka koji bi njegove šale mogli da prihvate "zdravo za gotovo".

- Kada si javna ličnost, moraš više da vodiš računa o onome što pišeš na društvenim mrežama ili javno izgovaraš - samo je jedan od komentara.

foto: Printskrin

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track