DŽOKER PODRŽAO PEVAČA PEDOFILA! Gari će zbog filma da se OPARI NENORMALNO, a osuđen je za UŽASAN ZLOČIN!
Foto: Profimedia

ŠOK

DŽOKER PODRŽAO PEVAČA PEDOFILA! Gari će zbog filma da se OPARI NENORMALNO, a osuđen je za UŽASAN ZLOČIN!

Pop kultura -

Uprkos tome što je Gari Gliter optužen i proglašen pedofilom, njegova pesma "Rock and Roll Part 2" nastavlja da se pojavljuje u velikim američkim filmovima, kakav je najnoviji slučaj sa megahitom "Džoker".

Pomenuti film je imao veliki vikend zaradivši više od 90 miliona dolara samo u Americi, dok je u celom svetu uspeo da tokom dva dana zaradi više od 140 miliona dolara. Ovo film "Džoker" čini jednim od najplaćenijih filmova u oktobru ove godine.

foto: Profimedia

Glavni glumac Hoakim Finiks dobio je pozitivne kritike zbog svoje uloge glavnog zlikovca, ali ljubitelji ovog filma i pojedini filmski kritičari smatraju da je izuzetno loše to što je pomenuta pesma ubačena u film, kao i da će Gari Gliter zaraditi mnogo novca jer je dozvolio da se njegov čuveni hit nađe na filmskom platnu.

Pesma se čuje okvirno oko dva minuta, dok Hoakim ima scenu u kojoj igra uz pomenuti hit. Zahvaljujući pesmi, Gari bi mogao da bude proglašen i "pop rojalitijem" jer će njegov singl uskoro premašiti više miliona prodati kopija.

Pomenuti muzičar osuđen je 2015. godine na 15 godina zatvora zbog pokušaja silovanja i sumnji da je napastvovao trinaestogodišnju devojčicu. Oba sločila dogodila su se između 1980. i 1990. godine, a prvi put je zbog ovoga bio na sudu 1999. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja