DŽOKER SE POIGRAO SA PSIHOM GLUMCA! Razvio je težak poremećaj dok je PRIPREMAO ulogu, opsednut je! JEZIVO!
Foto: Profimedia

ŠOK

DŽOKER SE POIGRAO SA PSIHOM GLUMCA! Razvio je težak poremećaj dok je PRIPREMAO ulogu, opsednut je! JEZIVO!

Pop kultura -

Džoker je poznat po tome što je manipulativni psihopata. koji u svemu nalazi humor. Finiksovi napori da ga prikaže doveli su do toga da izgubi mnogo kilograma, što je imalo ogroman uticaj na njegovo mentalno zdravlje.

foto: Profimedia

Glumac je smršao oko 23 kilograma pripremajući se za ovu ulogu i ta transformacija je uzela danak. Glumac je otkrio da je razvio "poremećaj" i postao "opsednut" novom težinom.

"Jednom kada dostignete ciljanu težinu, sve se menja. Veoma je teško buditi se svaki dan i biti opsednut viškom od 100 grama. I zaista počinjete da razvijate jednu vrstu poremećaja", izjavio je Hoakin Finiks.

Iako je poznato da gubitak kilograma često donosi i nezadovoljstvo, Finiks je otkrio da je takođe počeo da uživa u vitkoj figuri.

"Zanimljivo je da sam očekivao i bio spreman da mi se sa gubitkom težine jave osećaji nezadovoljstva, gladi, određene slabosti, ali ono što nisam predvideo bio je takav osećaj fluidnosti koju sam osetio fizički. Osećao sam se kao da mogu da pomeram svoje telo na načine na koje do tada nisam bio u stanju."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja