Najnovije vesti

HEJ, LEPA TI JE JAKNA: Mladi maneken usred Beograda čuo ove reči, a kada se okrenuo ugledao SLAVNOG HOLIVUDSKOG GLUMCA! Opušteno je šetao obalom Save (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽIVA U BEOGRADU

HEJ, LEPA TI JE JAKNA: Mladi maneken usred Beograda čuo ove reči, a kada se okrenuo ugledao SLAVNOG HOLIVUDSKOG GLUMCA! Opušteno je šetao obalom Save (FOTO)

Pop kultura

Holivudski glumac Kevin Spejsi, stigao je u tajnosti u Beograd, a njegovu posetu prestonici otkrili su medijima članovi Narodnog pozorišta u Beogradu. Glumac se pojavio na probi predstave „San letnje noći - projekat Šekspir“ i šokirao reditelja Kokana Mladenovića i glumice. Proveo je pola sata gledajući komad Vilijema Šekspira, dok njegove srpske kolege nisu imale pojma ko sedi u zamračenoj sali u publici.

 

Nije poznato kako slavni glumac provodi vreme u Beogradi, ali se zahvaljujući mladom manekenu Đorđu Ćulafiću  saznalo da je iskoristio sunčan dan kako bi prošetao obalom Save.

 

foto: Pivatna arhiva

"Hej, lepa ti je jakna", čuo je mladi Beograđanin, iza svojih leđa. Okrenuo se i ugledao poznatog glumca Kevina Spejsija. 

 

Đorđe je susret sa glumačkom legendom zabeležio fotografijom koju je podelio na svom Instagram nalogu.

 

- Razgovarao sam sa ovim čovekom nakratko o mom rodnom gradu i onda je otišao svako svojim putem. Ulepšao mi je dan - napisao je on.

 

 

Iako su mnogi pratioci bili oduševljnei zbog njegovog susreta sa zvezdom, bilo je i onih koji su insinuirali da je kompliment za jaknu možda bio početak neke drugačije priče.

 

Komentarima se, pretpostavlja se, aludira na činjenicu da je pre dve godine Spejsi javno otkrio da je homoseksualac, i to nakon optužbe glumca Entonija Repa da je glumac pokušao da ga zavede kada je imao samo 14 godina.

Nakon toga su se pojavile i ispovesti drugih muškaraca. Portal Defamer, koji kritikuje javne ličnosti, objavio je 13 priča anonimnih čitalaca, koje su im stigle sa raznih strana, a u jednoj od njih neimenovani čitalac navodno tvrdio je da Spejsi ima tip. To su visoki, vitki muškarci sa tamnom kovrdžavom kosom.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...