Najnovije vesti

ČUO SAM JE DA KAŠLJE, 25 MINUTA SE BORILA ZA ŽIVOT, A ONDA UMRLA! Glumac u POTRESNOJ ispovesti progovorio o gubitku NAJVEĆE LJUBAVI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Mirror

TUŽNO

ČUO SAM JE DA KAŠLJE, 25 MINUTA SE BORILA ZA ŽIVOT, A ONDA UMRLA! Glumac u POTRESNOJ ispovesti progovorio o gubitku NAJVEĆE LJUBAVI! (VIDEO)

Pop kultura

Supruga Vinija Džonsa, Tanja Džons preminula je pre tri meseca u 54. godini posle duge borbe sa rakom kože. Glumac i nekadašnji fudbaler teško je podneo gubitak supruge, a sada je prvi put  put progovorio o njihovim poslednjim zajedničkim trenucima.

 

On je u intervjuu priznao da se svake večeri uspavljuje uz plač, kao i da joj je poslednjih meseci neprestano govorio da je voli i da će je zauvek voleti.

Njegova velika ispovest započeta je rečenicom da se jednog dana probudio u njihovom holivudskom domu i čuo kašalj.

 

foto: Profimedia

"Pročitao sam puno knjiga o tome, nisam želeo, ali sam jednostavno morao, bilo je jače od mene. Probudio sam se i čuo kašalj. Odmah sa sam pozvao pomoć. Borila se da dođe do daha skoro 25 minuta", ispričao je glumac kroz suze.


Tanjini roditelji, brat i ćerka iz prvog braka pridružili su se glumcu dok joj je medicinska sestra ubrizgavala morfijum.

 

foto: Printscreen/Mirror

"Neprestano sam joj govorio "Volim te, volim te", a onda je bilo sve tiše i tiše. U jednom trenutku više nije disala. Pitao sam sestru "Otišla je!?" i to je bilo to" , dodao je glumac.

 

foto: Profimedia

U intervjuu je takođe dodao da ne zna kako će dalje živeti bez supruge, a nedavno je kupio sebi grobno mesto odmah pored nje. Želja mu je kaže, da njegov pepeo pospu pored nje.


Od kada je umrla, glumac priznaje da u džepu neprestano nosi poruku koju mu je ona napisala jednog prolećnog jutra.

"Za mog voljenog Vila, svaki dan mi se dogodilo nešto divno, a to je jer sam sa tobom. Volim te i zauvek ću te voleti, tvoja Tanja", piše na poruci.

 

Tanja je kroz život imala brojne zdravstvene probleme, u 21. godini imala je transplantaciju srca, a bolovala je i od raka grlića materice.

 

Podsetimo, par se venčao 1994. godine, a zavete su obnovili 2007. godine. Nekadašnji fudbaler koji je kasnije izgradio karijeru glumca, nebrojeno puta je učestvovao u incidentima i tučama na terenu i u barovima, ali je prema supruzi Tanji uvek bio blag.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror.co.uk/ Foto: Printscreen/Mirror

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...