NJENO TELO SAVRŠENO IZGLEDA U MOJIM RUKAMA! HAUSER IMA NOVU DEVOJKU?! Svi se pitaju koliko će potrajati, jer ga bije LOŠ GLAS! Lagao je za BRAK i PLJUVAO bivšu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

NOVA LJUBAV?

NJENO TELO SAVRŠENO IZGLEDA U MOJIM RUKAMA! HAUSER IMA NOVU DEVOJKU?! Svi se pitaju koliko će potrajati, jer ga bije LOŠ GLAS! Lagao je za BRAK i PLJUVAO bivšu! (VIDEO)

Pop kultura -

Stjepan Hauser, jedan od najpoznatijih hrvatskih umetnika, retko kada govori o svom novom životu. Ipak, nakon što je nedavno pred kamerama poljubio koleginicu Lolu Astanovu, violončelista je objavio novi video na kome mu u krilu sedi nepoznata devojka, dok zajedno sviraju i pevaju svetski hit "Senorita".

Uprkos tome što se na video snimku mladoj pevačici ne vidi lice, obožavatelji proslavljenog muzičara tvrde da je reč o dvadesetrogodišnjoj italijanki Benedet Kareti, a nju je navodno odala tetovaža srca na ruci.

- Njeno telo savršeno izgleda u mojim rukama - napisao je muzičar ispod video snimka što je izazvalo mešovite reakcije među fanovima.

Kareti inače važi za jednu od mladih zvezdi Italije, koja se 2014. godine prvi put takmičila u italijanskom muzičkom šou programu "The Voice".

Ona je početkom godine takođe bila gost na velikom muzičkom kulturnom festivalu u Italiji, gde je pevala Lejdi Gagin hit "Shallow" ispred mnogobrojnih italijanskih javnih ličnosti.

Dok su jedni bili oduševljeni njihovom prisnom izvedbom, drugi su komentarisali da je Hauser "običan zavodnik" koji devojke posmatra kao objekte.

foto: Printscreen/youtube

Takvi komentari dolaze zbog njegovih ranijih ljubavnih afera u koje su bile upletene poznate devojke iz Hrvatske, ali i šire.

Naime, jedno vreme se šuškalo da je muzičar u vezi sa hostesom i finalistkinjom "Mis universe Hrvatske" 2016. godine, Stelom Opančar, koja je svojevremeno delila fotografije iz Hauserove luksuzne vile u Istri.

Na fotografijama kojima se Stela pohvalila na društvenim mrežama prepoznatljivo je odbojkaško igralište, privatni bazen i pogled sa terase. Sve je to u vlasništvu violončelista koji nikad nije potvrdio vezu s dotičnom misicom.

Hauser je inače i nekadašnji verenik pevačice Jelene Rozge. Iako su im svi predviđali brak, raskid je bio bolan.

Jelena Rozga najpoznatija je devojka Stjepana Hausera. Iako su im svi predviđali brak, te su se i verili, raskid je bio bolan. Hauser i Rozga raskinuli su u septembru 2017. godine nakon dve i po godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu "2Cellosa" u Ljubljani u julu 2015., a o svojoj su romansi nakon tog događaja ubrzo i javno progovorili.

A kako je početak bio javan, tako je i sam kraj kada se Stjepan nije poneo baš preterano džentlmenski. Naime, on je posle svega na pitanje o Jeleni izjavio da se “rešio mnogih briga“.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, ona nije bila jedina sa kojom je Hauser umalo stao na ludi kamen.

Muzičar je ubrzo nakon raskida dugogodišnje veze sa Jelenom Rozgom uplovio je u romansu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, sa kojom je 1. aprila stao i na ludi kamen. Tako je bar tvrdio neko vreme dok nije izjavio da se samo malo šalio. I nakon ovoga nastavio je da se snima sa Lolom, te da razmenjuje nežnosti.

Izvesna Valentina je takođe bila njegova Instagram devojka. Valentina se bavi međunarodnim odnosima i diplomatijom, marketingom i PR-om. Sudeći prema fotografijama, ali i snimcima s Hauserom, muzika joj je i te kako bliska, ali i manekenstvo. On je u više navrata poručivao da mu je najlepše da peva sa bliskom osobom, ali dalje od Instagrama, makar javno, njih dvoje nikada nisu otišli.

Kurir.rs/Blic/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track