NIKADA NIJE OBRADILA NIJEDNU SLIKU NA INSTAGRAMU! Trudim se da budem SVOJA, dobra, loša, ČUDNA! Ona je PRIHVATILA SEBE, a evo i kako! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PRIRODNA DEVOJKA

NIKADA NIJE OBRADILA NIJEDNU SLIKU NA INSTAGRAMU! Trudim se da budem SVOJA, dobra, loša, ČUDNA! Ona je PRIHVATILA SEBE, a evo i kako! (FOTO)

Pop kultura -

Tejlor Hil je jedno od najprepoznatljivijih lica u modnoj industriji i Viktorijin anđeo, a sve što želi je da ostane što prirodnija.

Na Instagramu ima 13 miliona pratioca, jer na fotografijama pokazuje kako zaista izgleda, ne skrivajući svoje mane.

"Društvene mreže ne pokazuju realan život ljudi. Volim da pokažem pravu sebe u svim fazama života. Ne zanima me da li tog dana imam podočnjake i zbog toga postavljam fotke koje nisu obrađene. Ako mi neko kaže da nikada nije imao bubuljicu, dokazaću vam da je lažov. Svi ih imamo i zašto da se pretvaram da ih nemam? Koga briga", rekla je Tejlor u jednom intervjuu.

"Svakoga dana učim i trudim se da postanem što bolja verzija sebe. Trudim se da budem autentična ja - dobra, loša, a najviše čudna. Nadam se da ću preneti poruku mlađim devojkama. Budite svoje i ponosite se time!", dodala je Hilova.

"U redu je da budete drugačije ili čudne, ali pre svega treba da poštujete sve, bez obzira na mišljenje. Opsednuta sam "oversize" odelima. Nosim ih na ručak, poslovni sastanak ili intervju, u izlazak s drugaricama ili na dejt."

"Savetujem da se doda i diskretan nakit kako ovaj "look" ne bi izgledao obično. Moja kosa je baš duga i često je vezujem u rep. Volim što su se devedesete vratile u modu, pa zato često nosim "messy look", zaključila je Hil.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja