SIN ČUVENOG GLUMCA UBIO MAJKU: Za sve okrivio popularnog oca INVALIDA, policija ga usmrtila nakon upada na imanje (FOTO)
Foto: Profimedia

JEZIVO UBISTVO

SIN ČUVENOG GLUMCA UBIO MAJKU: Za sve okrivio popularnog oca INVALIDA, policija ga usmrtila nakon upada na imanje (FOTO)

Pop kultura -

Kameron Eli (30) sin čuvenog glumca Rona Elija (81), najpoznatijeg po ulozi Tarzana u istoimenoj seriji, ubio je juče majku Valeri Lundin (62). Ubistvo se dogodilo na porodičnom imanju u Santa Barbari.

Naime, Kameron je majci zadao višestruke ubode nožem, nakon čega je nastupila smrt. Policija je upala na imanje, a Kamerona su usmrtili nakon što su ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Kameron je nakon ubistva pozvao policiju i za sve okrivio oca invalida rekavši da je Ron napao suprugu.

foto: Profimedia

Na audio snimku koji poseduje "The Blast", čuje se glas mladog muškarca koji govori da je "njegov otac pokušao da ubije njegovu majku", sav uspahiren i kroz plač.

Kako je saopštila policija, Ron Eli je neposredno nakon ubistva pronađen u kući, "na bezbednom".

Na imanje Elija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno telo žene, a onda i naoružanog muškarca.

Čuveni glumac i njegova surpuga koje je pre nekoliko decenija bila Mis Floride bili su u braku 35 godina i imali su troje dece, Kamerona, Kejtlend i Kristin.

Nije zasad poznato da li je Kameron živeo sa roditeljima pre stravičnog događaja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track