BIVŠI DŽEJMS BOND OSEDEO, PA PUSTIO BRADU I BRKOVE: Pirs Brosnan fura fazon Željka Samardžića (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Vladimir Šporčić

Vau

BIVŠI DŽEJMS BOND OSEDEO, PA PUSTIO BRADU I BRKOVE: Pirs Brosnan fura fazon Željka Samardžića (FOTO)

Pop kultura -

Godine mu ne mogu ništa, a iako je na pragu sedme decenije, drži se odlično i odoleva starenju

Pirs Brosnan i dalje mami uzdahe mnogih žena, a da i u 66. godini odlično izgleda, pokazala je njegova žena na Instagramu.

Bivši Džejms Bond ovih dana odmara se na Islandu s drugom suprugom Kili Šej Smit. Na romantičnom putovanju proslavljaju 18 godina braka, a Kili je fotografisala muža u vodi i time pokazala zbog čega je glumac i dalje tiha patnja mnogih žena širom sveta. Godine mu ne mogu ništa, a iako je na pragu sedme decenije, drži se odlično i odoleva starenju.

- Srećno vreme - napisala je ona ispod Pirsove fotke, koja je pobrala skoro 10.000 lajkova.

„Kao da 007 izlazi iz vruće vode“, „još uvek je komad“, „mora da je zaista odlična voda čim je ovaj zgodni čovek u njoj“ samo su neki od komentara fanova.

Iako je svet oduševljen njegovim izgledom, mi iz Srbije smo odmah uočili sličnost sa Željkom Samardžićem, jer Brosnan fura fazon našeg pevača. Čim je osedeo, i on je pustio bradu i brkove, pa postoji neverovatna sličnost s popularnim muzičarem.

Holivudski zavodnik i dalje se odlično drži, a s njim uživa Kili, s kojom se venčao 2001. godine. Njih dvoje su u braku dobili dva sina. Brosnan je pre nje bio oženjen Kasandrom, koja je preminula od raka, a od iste bolesti izgubio je i ćerku. S jednim sinom ne priča zbog njegove zavisnosti od droge.

Kurir / M. T. Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track