Najnovije vesti

OVO OD NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Bjelogrlić napravio nešto što nije niko pre njega u SRBIJI!
Foto: Promo/Aleksandar Letić

pionirski potez

OVO OD NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Bjelogrlić napravio nešto što nije niko pre njega u SRBIJI!

Pop kultura

Dragan Bjelogrlić, poznati srpski glumac i producent, među prvima je u Srbiji donosio inovacije na film i televiziju, a sada nam je spremio novo iznenađenje.

Nastavak serije "Senke nad Balkanom" pored dinamične i misteriozne radnje, baš kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu igranih programa. Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone.

foto: Sonja Spasić

"Gledanje serija preko internet platformi u razvijenom svetu polako preuzima primat nad "konvencionalnim medijima" i uobičajenim gledanjem epizoda iz nedelje u nedelju. U bliskoj budućnosti serije i filmovi će se uglavnom tako i gledati. Odluka je da sve epizode serije "Senki nad Balkanom 2" budu dostupne preko EON platforme od 8. novembra. Drago mi je da je serija ponovno dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici odredjenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju", izjavio je kreator i reditelj "Senki nad Balkanom" Dragan Bjelogrlić.

foto: Promo/Aleksandar Letić

Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje, druga sezona prikazivaće se na TV Nova S svakog ponedeljak počev od 11. novembra.

foto: Promo/Aleksandar Letić

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku ćemo i dalje gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe.

foto: Promo/Aleksandar Letić

Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

I u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kurir.rs/ Foto: Aleksandar Letić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...