NAJSEKSIPILNIJA SVETSKA PIJANISTKINJA U BEOGRADU: Lola Astanova, 7. novembra u centru Sava
Foto: Promo

NAJSEKSIPILNIJA SVETSKA PIJANISTKINJA U BEOGRADU: Lola Astanova, 7. novembra u centru Sava

Pop kultura -

Lola Astanova najseksipilnija svetska pijanistkinja, kompozitor i producent koja ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti nastupiće u centru Sava, 7.novembra, po prvi put u Beogradu i Srbiji.

U ranom detinjstvu, kada je imala samo 6 godina, strast ka klasičnoj muzici u njoj je probudila profesorka srpskog porekla Tamara Popović .

„Bila sam toliko mala da nogama nisam mogla da dohvatim pedale, morali su da mi podmetnu dva debela telefonska imenika. Tamara Popović je osoba koja razotkrila moju veštinu i napravila profesionalca od mene“ - rekla je Astanova.

foto: Promo

Zanimljivo je da to nije jedina veza Lole sa Srbijom!

Lola Astanova je poslednja u nizu atraktivnih devojaka sa kojima se druži Novak Đoković. Oni se dugo "simpatišu" i pružaju podršku jedno drugom preko društvenih mreža. Nedavno su se upoznali, družili i jeli po Noletovoj preporuci vegansku hranu u Majamiju.

foto: Promo

„Imala sam sreću da upoznam mnoge uspešne i poznate ljude i često bi ti susreti bili razočarenje, jer njihovi lični kvaliteti nisu bili u skladu sa profesionalnim dostignućima! Đoković nije takav i uz sve zaista izvanredne sportske uspehe on je još impresivnije ljudsko biće... Novače hvala ti sto si inspiracija, čast je da te zovem svojim prijateljem“- rekla je Astanova.

Zahvaljujući Astanovoj Novak je postao maestro na klaviru i njegov javni nastup izazvao je pravo oduševljenje na internetu, ali zapravo zvuci dolazili su iz drugog klavira koji je svirala Astanova te su se sa ovim klipom oni našalili i pokušali “prevariti” svoje pratioce na Instagramu.

„Ja sam veliki fan ovog momka“, poručila je pijanistkinja od milion dolara, „A ja veliki fan ove devojke“, rekao je Đoković.

Astanova je uvek puna iznenađenja pa se jednom takvom nadamo i u Beogradu, 7.novembra.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track