ČUVARKA PLAŽE (47) SPALA NA NISKE GRANE! Nije znala da glumi, pa je naplaćivala izgled, a to radi i sada, ali za MANJE PARA! (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE VIŠE ONA STARA

ČUVARKA PLAŽE (47) SPALA NA NISKE GRANE! Nije znala da glumi, pa je naplaćivala izgled, a to radi i sada, ali za MANJE PARA! (FOTO)

Pop kultura -

Karmen Elektru svi pamtimo iz "Čuvara plaže", a sa Pamelom Anderson bila je oličenje seksepila i lepote krajem 90-ih i početkom 2000-ih.

Elektra sada zabavlja goste kao hostesa na prestižnim partijima, još naplaćuje svoj izgled, ali ne kao što je to nekada radila.

Karmen ima već 47 godina, a nedavno je fotografisana na jednom događaju kako zavodljivo pleše u kostimu žene-mačke.

Inače, ona je pre nekoliko godina izdala i priručnik "How To be Sexy", kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo.

"Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene", rekla je ona tada.

Bivša glumica je bila u braku sa košarkašem Denisom Rodmanom. Ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Završila je u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a ovaj odnos potrajao je tri godine. Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove nevere. Nakon ovog ljubavnog brodoloma pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je pak raskinula 2013. godine.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja