Najnovije vesti

ČUVENI GUZA IZ BOLJEG ŽIVOTA RAZVEO SE NA NAJČUDNIJI MOGUĆI NAČIN! Našli se, seli da ručaju pa ZBOG OVOGA otišli svako na svoju stranu!
Foto: Printscreen

MALO JE POZNATO

ČUVENI GUZA IZ BOLJEG ŽIVOTA RAZVEO SE NA NAJČUDNIJI MOGUĆI NAČIN! Našli se, seli da ručaju pa ZBOG OVOGA otišli svako na svoju stranu!

Pop kultura

Borisa Komnenića domaća publika zavolela je još kao Guzu iz "Boljeg života". Kao Aleksandar Saša Guza Popadić, Komnenić je stekao ogromnu popularnost, a među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je još igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", i mnogi drugi. 

Jednom prilikom, oprobao se i kao voditelj jednog kviza. 

foto: Printscreen

Iza sebe, Boris ima i jedan brak, a iz tog braka sa Rene i ćerku Nike.

"Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali", kazao je on jednom prilikom, pa dodao da su njih dvoje tada lako doneli odluku o razvodu, kao i da su na dan kada su rešili da se razvedu proveli sjajne zajedničke trenutke.

"Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan", ispričao je on.

Postao je i deda, jer mu je ćerka podarila unuku Luciju.

Zbog građanskog rata u Jugoslaviji glumac je godinama bio razdvojen od svoje naslednice koja je ratne godine provela u Hrvatskoj. Kada se situacija stabilizovala, mogao je ponovo da preuzme ulogu oca onako kako je oduvek želeo.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...