REKLA SAM DA! Maneken upecao glumicu iz TLZP! Dobila je neobičan VERENIČKI PRSTEN, a evo koja je njegova simbolika (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA

REKLA SAM DA! Maneken upecao glumicu iz TLZP! Dobila je neobičan VERENIČKI PRSTEN, a evo koja je njegova simbolika (FOTO)

Pop kultura -

Glumica i pevačica Katarina Bogićević, koja se proslavila ulogom u seriji "Folk", a trenutno učestvuje u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", objavila je na svom Instagramu da se verila.

Naime, Katarina je svom izabraniku Marku Došljaku rekla "da" ovog vikenda, kada je otputovala u rodnu Crnu Goru. Nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka, a detalje je podelila sa svojim pratiocima.

- Danas sam rekla "da" čoveku mojih snova ... On je najslađi, najsmešniji i najneverovatniji čovek koga sam ikad srela. On mi je prijatelj i postao mi je partner. Tako je lud i simpatičan u isto vreme. Volim da provodim vreme s njim i živim zajedno. Tako sam ponosna što sam njegova devojka, a još ću ponosnija biti kada budem njegova žena. Napravimo magiju bebo - napisala je Katarina.

Glumica je postavila fotografiju na kojoj se vidi verenički prsten, za koji su se mnogi složili da je veoma neobičan. Naime, na crnoj pozadini nalazi se detelina sa četiri lista, koja predstavlja simbol sreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track