KONFEKCIJSKI BROJ JE BOLNA TEMA SVIM ŽENAMA: Poznate dame su KONAČNO otkrile koje VELIČINE nose! Zbog jedne ćete se ŠOKIRATI (FOTO)
Foto: Profimedia

NEMA LAŽI I PREVARE

KONFEKCIJSKI BROJ JE BOLNA TEMA SVIM ŽENAMA: Poznate dame su KONAČNO otkrile koje VELIČINE nose! Zbog jedne ćete se ŠOKIRATI (FOTO)

Pop kultura -

Slavne dame oduvek su bile uzor mladim devojkama, a jedna od stvari po kojoj "mere" koliko su mršave i zgodne, jeste njihov konfekcijski broj. Ipak, često zaboravljaju da nismo svi iste građe, ali i da kamera dodaje oko pet kilograma.

Brojne zvezde same su priznale koju veličinu nose i tako pokušale da zaustave priče o svom izgledu, ali i pomognu mladim devojkama da imaju više samopouzdanja.

Tako je Bijonse je svojevremeno priznala da nosi veličinu 38, čime je iznenadila one koji je nazivaju debelom. S druge strane, hrabro je objavila da je nakon rođenja blizanaca Rumi i Sira imala 79 kilograma.

foto: Profimedia

Kim Kardašijan nosi veličine 38 i 40, iako bi mnogi rekli da nosi veći broj.

Dženifer Aniston, koja je priznala da često preteruje s treninzima, nosi standardne veličine 36 i 38. Iste veličine nosi njena imenjakinja Dženifer Lopez.

Glumica Sofija Vergara kupuje odeću u veličini 40, dok Selena Gomez najčešće nosi haljine veličine 38.

I Rijanina težina varira. U najmršavijoj fazi stala je u kreacije veličine 34, a trenutno prema nekim medijskim naslovima nosi veličinu 38.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track