NOS JOJ SE RASPAO IZNUTRA, ALI NIJE PRESTAJALA DA ŠMRKA! Ukleta serija ju je upropastila, svi glumci PROPALI! Jasmin je prošla NAJGORE, sada izgleda kao da joj NEMA POMOĆI (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE ONA STARA

NOS JOJ SE RASPAO IZNUTRA, ALI NIJE PRESTAJALA DA ŠMRKA! Ukleta serija ju je upropastila, svi glumci PROPALI! Jasmin je prošla NAJGORE, sada izgleda kao da joj NEMA POMOĆI (FOTO)

Pop kultura -

Jasmin Blit (51) je bila seks simbol i fatalna žena iz serije Čuvari plaže kojoj su svi predviđali uspešnu karijeru, a muškarci su se samo tako okretali za njom.

Napustila je "Čuvare plaže" usled problema sa narkoticima, posle čega su se neuspeli nizali jedan za drugim.

foto: Profimedia

Sama je priznala da je kokain u početku uzimala ležerno i u društvu, ali da se krajem 90-ih to pretvorilo u čist pakao koji je uzeo danak na privatnom i poslovnom planu, ali s odrazio i na njen izgled.

"Bila sam umorna od toga da budem povređena. Izgubila sam veru u ljubav. Samo sam želela da se osećam dobro. I znala sam jednostavan način da se tako osećam", ispričala je.

"Krvarila sam iz nosa nekoliko puta na setu, ali šminkerka bi mi samo pružila maramicu bez ijedne reči da se obrišem. Kad sam šmrkala, moj publciista bi govorio ljudima da imam problema sa sinusima ili alergijskom reakcijom", prisetila se ona.

"Krajem 1999. prestala sam da izgledam kao ja. Ja sam obla devojka sa oblinama, ali sam to izgubila. Moji prijatelji su mi pričali da izgledam kao vanzemaljac, da su mi oči iskolačene. Imala sam 49 kilograma i nosila veličinu 0".

foto: Profimedia

Počeli su da joj se javljaju ozbiljni zdravstveni problemi.

"Dobila sam infekciju koja mi izjela unutrašnjost nosa, koja je bila "sirova" i krvava. Doktor mi je pripisao antibiotike i rekao da sam nastavila da živim s tom infekcijom, da bi otišla na moj mozak i ubila me."

Nastavila je da konzumira kokain, a imala je problema i sa zakonom usled divlje vožnje.

Tek je 2001, u trenutku kada je po sopstvenom priznanju dotakla dno, započela proces rehabilitacije.

Ona je na samom početku rehabilitacija upoznala preduzetnika Pola Kerita, za koga se kasnije i udala, a istakla je da on glavni razlog toga što je uspela da se promeni na bolje i ostavi loše navike iza sebe.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja