TRI SRCA KUCAJU ZAJEDNO ZAUVEK: Hrvatska glumica objavila fotografiju i otkrila NAJLEPŠE vesti (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA

TRI SRCA KUCAJU ZAJEDNO ZAUVEK: Hrvatska glumica objavila fotografiju i otkrila NAJLEPŠE vesti (FOTO)

Pop kultura -

Hrvatska pevačica i glumica Sementa Rajhard (28) nedavno je na društvenim mrežama podelila srećne vesti. Naime, s ekonomistom i instruktorom skijanja Vanjom Brundulijem čeka bebu.

-Tri srca kucaju zajedno zauvek. Uskoro nam stiže princeza - napisala je Sementa na društvenim mrežama i time stavila do znanja da će par dobiti devojčicu, a ubrzo su stigle brojne čestitke od glumaca i kolega poput Lane Gojak, Maje Šuput, Pamele Ramljak, Tarika Filipovića i drugih.

Par se verio u aprilu prošle godine nakon dve i po godine veze, a glumica je priznala da ne veruje u ljubav na prvi pogled.

- Nisam tip koji se zaljubi na prvu pogled. Više se ni ne sećam koliko mi je trebalo da se zaljubim u Vanju, rekla je jednom prilikom glumica. Inače, par je prvi put viđen u u septembru 2015. na hokejaškoj utakmici u zagrebačkom Domu sportova. Godinu dana kasnije bili su na premijeri predstave 'Crvenkapica' u bioskopu Grič, a kako bi izbegli fotografe izašli su na zadnji izlaz.

Glumica, koja je poznata po ulozi u serijama 'Čista ljubav' i 'Stella', rekla je da ju je Vanja osvojio svojom jednostavnošću, ali i da mu je trebalo neko vreme da bi to uspeo. Ipak, istakla je da se trudio. Vezu s ekonomistom je potvrdila 2017. godine kada je objavila fotografiju sa dečkom iz austrijskog skijališta Flahau.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track