KIJANU SE PRVI PUT ZA 35 GODINA KARIJERE POJAVIO SA DEVOJKOM: Prošetali su crvenim tepihom i niko ne može da veruje da je MLAĐA od njega (FOTO)
Foto: Profimedia

ZALJUBLJEN

KIJANU SE PRVI PUT ZA 35 GODINA KARIJERE POJAVIO SA DEVOJKOM: Prošetali su crvenim tepihom i niko ne može da veruje da je MLAĐA od njega (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Kijanu Rivs (55), miljenik žena širom sveta, nije imao ozbiljnu vezu decenijama. Za 35 godina karijere, nijednom nije prošetao sa nekom ženom crvenim tepihom.

Ovog vikenda se to promenilo jer se poznati glumac pojavio sa svojom djevojkom držeći je za ruku. Radi se o poslovnoj saradnici Aleksandri Grant (46), a pojavili su se u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu. Par se nije odvajao, a koliko su srećni pokazali su osmesi na njihovim licima.

Kijanu je izgledao ponosno što je s njim osoba koja je 'zarobila' njegovo srce. Glumac je za ovu priliku obukao crno odelo, prsluk, košulju i kravatu, a monotonu kombinaciju je razbio 'radničkim' čizmama u braon boji. Njegova partnerka je bila u elegantnoj tamnoplavoj haljini.

Inače, par je sarađivao oko glumčevih knjiga 'Oda sreći' iz 2011. i 'Senke' koju je objavio 2015. godine. Umetnica Aleksandra mu je pomogla sa vizelnim detaljima knjige, a on je pisao poeziju.

foto: Profimedia

Kijanu se svidelo to kako Grant komunicira s piscima da bi onda pronašla osnovu za slikanje i video. Tačnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umetnikovu dušu.

foto: Profimedia

Inače, već se uveliko šuška o tome da je odnos između Kijana i Aleksandre postao ozbiljan. Izgledali su srećno i sredinom oktobra kad su se držali ruku pod ruku napuštajući jedan restoran u Los Anđelesu, a o tome koliko su bliski počelo je da se priča jer je u jednom trenutku Grant naslonila glavu na njegovo rame.

Mnogi su ostali u čudu jer je poznato da holivudski miljenik čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track