Najnovije vesti

POTRESLA SRBIJU PORUKOM ZA DEU ĐURĐEVIĆ U EMISIJI UŽIVO! Ćerka srpske glumice preživela TEŽAK udes, imala 19 operacija, a svima je jutros očitala VAŽNU LEKCIJU!
Foto: Printscreen/youtube

poruka koju bi svi trebalo da čuju

POTRESLA SRBIJU PORUKOM ZA DEU ĐURĐEVIĆ U EMISIJI UŽIVO! Ćerka srpske glumice preživela TEŽAK udes, imala 19 operacija, a svima je jutros očitala VAŽNU LEKCIJU!

Pop kultura

Glumica Bojana Bambić i ćerka Radmile Živković najavila je predstavu "Gospođa ministarka" koja je u Narodnom pozorištu izvedena više od 150 puta.

Bojana je istakla da je interesovanje publike za ovaj komad ogromno pa da se karte prodaju i šest meseci unapred. Poručila je i da je veoma važno da deca dolaze u teatar jer su ona njihova buduća publika.

Prisetila se šarmantna glumica i nesreće koju je doživela pa je imala nešto važno da kaže voditeljki Dei Đurđević.

foto: Printscreen/Premijera

"Dea, srce, izdrži! Samo napred, glavu gore, kičmu pravo! Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred", citirala je Bojana čuvenog Živojina Mišića, a baš ovaj njegov citat krasi zgradu u blizni Generalštaba.

"Ja sam neko ko te dobro razume, imala sam pre četiri i po godine saobraćajnu nesreću i 19 operacija vilice. Znam tačno svaki tvoj momenat, kroz šta prolaziš. Čovek nije svestan kolika je životinja i šta sve može da izdrži", dodala je.

foto: Damir Dervišagić

Bojana i njena majka Radmila su u avgustu 2015. doživele su tešku saobraćajnu nesreću u Budvi, kada se Antolij Provotorov Rus zakucao u njihov automobil pri preticanju.

Provotorov je određen pritvor od 30 dana i teretio se za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.

Izborila se ćerka Radmile Živković i i snimatelja Predraga Bambića herojski sa svim posledicama udesa i kako je duhovito rekla u emisiji, danas još brže govori.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...