ANKSIOZNA SAM JER PUNIM 30 GODINA, A NISAM SE UDALA: Poznata glumica PRVI PUT progovorila o svojim strahovima! Zbog jedne stvari oseća OGROMAN PRITISAK!
Foto: Profimedia

ISKRENA

ANKSIOZNA SAM JER PUNIM 30 GODINA, A NISAM SE UDALA: Poznata glumica PRVI PUT progovorila o svojim strahovima! Zbog jedne stvari oseća OGROMAN PRITISAK!

Pop kultura -

Glumica Ema Votson, koju je svet zavoleo kao Hermionu Grejndžer u filmu "Hari Poter", progovorila je nedanvo u jednom intervjuu o pritisku koji je osećala jer se približava 30-oj godini, a nije se udala.

Ona je za britanski časopis Vogue otkrila da u aprilu puni 30 godina, a da zbog toga oseća pritisak i anksioznost jer nema stalnog partnera, stabilnu karijeru, a ni dete.

“Mislila sam – zašto svi prave toliku frku zbog tog tridesetog rođendana? To nije tako strašno… Onda sam napunila 29 i bilo je – ‘oh bože, tako sam anksiozna zbog toga”.

“Stalno sam osećala nervozu zbog tih subliminalnih poruka. Ako niste izgradili dom, udali se i rodili dete ili ako do tridesete nemate stabilnu karijeru, počinjete da osećate anksioznost jer mislite da je to nešto obvezno”, rekla je.

foto: profimedia

Ipak, sada kaže da je odustala od toga da na pitanja odgovara da je “singl”.

“Dugo mi je trebalo da dođem do spoznaje da sam srećna zato što sam sama. Nazvala bih to vezom sa samom sobom”, rekla je glumica.

Inače, Votson je poznata i kao aktivistkinja za prava žena, a uskoro bi trebalo da se pojavi u filmu „Male žene” snimljenom po romanu Lusi Mej Alkot.

Kaže da joj je bilo veliko zadovoljstvo što je u filmu glumila uz Lauru Dern i Meril Strip.

“Nas tri se znamo odranije. Upoznale smo se u svetu aktivizma pa među nama postoji ta aktivistička solidarnost jer smo bile deo jednog pokreta i pre nego što smo počele da radimo na ovom filmu”, otkrila je.

Ema je i UN-ova ambasadorka dobre volje i učestvuje u kampanji “On za nju” (He for She) koja se zalaže za jednakost između muškaraca i žena.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track