SIMONA ANDREJIĆ PREŽIVELA JE KATASTROFU NA ŽIČARI, A SADA JE IZGLEDOM SVE ZASENILA: Manekenka se oporavila pa ZABLISTALA na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

preživela pakao

SIMONA ANDREJIĆ PREŽIVELA JE KATASTROFU NA ŽIČARI, A SADA JE IZGLEDOM SVE ZASENILA: Manekenka se oporavila pa ZABLISTALA na crvenom tepihu! (FOTO)

Pop kultura -

Simona Andrejić doživela je stravičnu nesreću zbog koje je završila u kolicima. Skoro 5 meseci kasnije, ona se pojavila na jednom događaju, a svi su joj čestitali na veoma brzom oporavku i povrh svega, fantastičnom izgledu nakon onoga što joj se desilo.

Naime, srpska manekenka doživela je nezgodu kada je na imanju vijetnamskog milijardera Čin Čua tokom vožnje na žičari svom silinom udarila u drvo, a potom se tamo i zaglavila. Kada se pojavila na crvenom tepihu u crvenoj haljini odmah je privukla ogromnu pažnju, a fotografiju možete pogledati ovde.

Ona je tada velikom brzinom udarila u drvo, a silina udarca ju je zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, preneli su tada američki mediji.

Nakon toga Simona se kretala pomoću kolica, ali deluje da je ipak uspela da se oporavi. Lepa Simona je zablistala na jendom javnom događaju, a duga haljina na pravi način je istakla njenu liniju.

Nizali su se komentari u kojoma su joj pratioci poručili da je prelepa, te da im je drago što vide da se sada dobro oseća nakon svega kroz šta je prošla, a najbitnije od svega je da joj je osmeh ponovo na licu.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja