POZNATOM GLUMCU IZGORELO IMANJE U STRAVIČNOM POŽARU! Vatrena stihija uništila sve do temelja, nije mu bilo SPASA (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

JEZIVO

POZNATOM GLUMCU IZGORELO IMANJE U STRAVIČNOM POŽARU! Vatrena stihija uništila sve do temelja, nije mu bilo SPASA (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Rasel Krou objavio je na društvenim mrežama da je požar uništio njegovo imanje. Istočna obala Australije je u plamenu, a procena materijalne štete još uvek nije definitivna, a na udaru se našao i posed oskarovca.

Glumac je objavio video i slike uništenog područja, a u jednom trenutku nad njegovim imanjem se pojavio i helikopter s vodom koji je gasio stabla u plamenu. U prethodnoj objavi Krou je potvrdio da nije u Australiji i da je njegova porodica na sigurnom sa prijateljima.

- Nisam u Australiji. Moja porodica je na sigurnom, okružena prijateljima. Požar je došao do mog poseda tokom jučerašnjeg dana. Moje srce je sa svima u dolini - napisao je Rasek juče na Twitteru.

- Izgubili smo dve zgrade, ali možemo biti srećni - napisao je ukratko glumac i zahvalio se svima koji su na terenu i gase požare. Životinje sa farme su, kako saznaje, nepovređene.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track