Najnovije vesti

UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA PODELILA DEDINU USPOMENU! Priča koju je ispričala raznežila je celu Srbiju: Dva krupna mlada momka su PLAKALA kao deca (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

DIRLJIVO

UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA PODELILA DEDINU USPOMENU! Priča koju je ispričala raznežila je celu Srbiju: Dva krupna mlada momka su PLAKALA kao deca (FOTO)

Pop kultura

Unuka pokojnog slavnog glumca Bate Živojinovića, Dina, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je raznežila sve one koji su Živojinovića voleli i cenili njegov rad.

Na slici koju je podelila vide se Bata i Boris Dvornik, a Dina je usput napisala i anegdotu o upisu ova dva glumačka velikana na Akademiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic) on

"Pričao Mika Antić kako je na ulici, u Novom Sadu, vidio dva mlada, krupna momka, kako plaču kao deca. Pitao ih šta im je, kaže popadali na prijemnom za Akademiju. Rekli su im da su balvani bez trunke talenta. On ih uteši, ohrabri, kaže da će sledeći put biti primljeni, postati zvezde i da kažu kako se zovu da se kasnije vide. Ja sam Živojinović Velimir, kaže jedan, a drugi Boris Dvornik" , napisala je Dina, koja je bila veoma vezana za Batu.

"Deda je i dalje jedini čovjek kome govorim sve svoje tajne jer me jedini razume" , rekla je Dina 2015. godine, a na pitanje koja je njoj omiljena Batina uloga, govorila joj je da joj je najdraža njegova uloga, uloga njenog dede.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...