EKSKLUZIVNO! KURIR NA SNIMANJU DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2: Nikola Rakočević i Aljoša Vučković stižu kao pojačanja
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Nova sezona

EKSKLUZIVNO! KURIR NA SNIMANJU DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2: Nikola Rakočević i Aljoša Vučković stižu kao pojačanja

Pop kultura -

Zaplet je vrlo moderan i tiče se savremenih tehnologija i društvenih mreža. Pratimo i dešavanja u svetu. Uvodimo u službu ljude iz stare grade DB, kaže reditelj

Druga sezona „Državnog službenika“ na male ekrane stiže najverovatnije naredne godine. A sa njom i poslastica, naime, kako za Kurir, otkriva reditelj Ivan Živković, u seriju kao pojačanja stižu doajeni glumišta Aljoša Vuković, Tanasije Uzunović i Miodrag Miki Krstović.

foto: Zorana Jevtić

„Državnog službenika“ najpre će videti gledaoci „Telekomovog“ kanala Superstar TV. Kreator serije su Predrag Gaga Antonijević, a nastavak je ponovo pisao Dimitrije Vojnov, a iza kamere kao novog direktor fotografije gledaćemo Ivana Kostića („Senke nad Balkanom“ i „Žigosani u reketu“).

foto: Zorana Jevtić

Ekipa Kurira posetila je snimanje na groblju Lešće, gde je snimana sahrana jednog od pripadnika tajne službe.

- Snimanje je počelo pre pet dana, a planirano je da uradimo 11 epizoda. Zaplet je vrlo moderan i tiče se savremenih tehnologija i društvenih mreža. Pratimo i dešavanja u svetu. Nova lica su Nikola Rakočević i Petar Benčina, ali uvodimo u službu i ljude iz stare grade DB: Mikija Krstovića, Tanasija Uzunovića i Aljošu Vučkovića - kaže Živković.

foto: Zorana Jevtić

Tokom sahrane ekspodiraće bomba, što će biti novi udar za službu.

- Neće ni oni biti sigurni da li je to organizovana akcija ili udar pojedinca. Šta će se posle desiti, morate da gledate seriju - kroz osmeh konstatuje Živković.

Publika će moći da vidi i Lazara Stanojevića, kog igra Milan Marić, kao i Martu Bjelicu i Ljubomira Bulajića.

- Lazarov život se menja iz korena. On pokušava da se spase i da se rehabilituje. Na početku serije on je odmaknut od službe. Na privatnom planu želi da popravi odnose sa ženom, ali ima i puno prepreka - zaključuje Živković.

foto: Zorana Jevtić

U društvu najboljih

„DRŽAVNI SLUŽBENIK“ PREDSTAVLJEN U KANU

„Telekom Srbija“ prvi put je ove godine od 14 do 18. oktobra u Kanu učestvovao na Mipcomu, svetskom marketu televizijskog sadržaja. Rame uz rame s produkcijama poput Netfliksa i HBO našla se i serija „Državni službenik“.

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track