Najnovije vesti

CRVENOKOSU PEGI SU SVI OBOŽAVALI 90-IH! Glumica je prošla kroz PAKAO, danas ima 65 godina i NE LIČI NA SEBE (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

KAKVA PROMENA

CRVENOKOSU PEGI SU SVI OBOŽAVALI 90-IH! Glumica je prošla kroz PAKAO, danas ima 65 godina i NE LIČI NA SEBE (FOTO)

Pop kultura

Humoristička serija "Bračne vode" koja se emitovala od 1987. do 1997. godine, bila je jedna od omiljenih zbog avantura porodice Bandi. Glava porodice, Al Bandi je bivša ragbi zvezda, a svoju sportsku karijeru nije nastavio, već je završio kao prodavac cipela. Za taj neuspeh, krivi svoju suprugu Pegi.  

Lik pegi svi pamte po njezinoj karakterističnoj frizuri, ali i po tome što ne radi ništa osim što troši novac svog muža. Ova serija je glumici Kejti Sagal, koja je igrala lik Pegi, otvorila vrata u filmskoj industriji, ali će ipak prva asocijacija svima, biti njena uloga u "Bračnim vodama".

foto: Profimedia

Glumica odlično funkcioniše i u humorističkom žanru kao i u dramama, a publika je dobro upoznata i s njenim muzičkim talentom. Gluma joj je na neki način bila suđena jer joj je tata Boris bio televizijski i filmski reditelj, a mama Sara rediteljka i pevačica.Tako je i Kejti svoje prve korake na pozornici napravila već s pet godina. Muzika je njena prva ljubav i u mladosti je radila kao prateći vokal za Boba dilana, Oliviju Njutn - Džon, Eti Džejms....

Život nije mazio ovu  65-godišnju glumicu koja je imala 21. godinu kada joj je od srčanog udara preminula mama. Tada je Kejti preuzela starateljstvo nad svojim mlađim sestrama bliznakinjama. Njen tata Boris poginuo je na snimanju filma "Treći svetski rat" i to je glumicu sasvim dotuklo, nakon čega se odala alkoholu i drogi. Nakon nekoliko godina shvatila je da je dotakla dno i odlučila je da se reši loših navika, pa se prijavila se na odvikavanje.

foto: Profimedia

Ljubavni život joj je takođe bio turbulentan i tek je u trećem braku s Kurtom Slaterom pronašla sreću. Nakon što je u trećem braku imala nekoliko spontanih pobačaja Kejti je odlučila da joj dete rodi surogat majka i ona i Kurt su dobili ćerke, a Kejti iz braka sa Džejkom Vajtom ima dvoje dece. Ćerku Srau Grejs rodila je 1994. godine, a sina Džeksona Džejmsa dve godine kasnije.

Kejti je danas teško prepoznati  jer se imidž ove glumice drastično razlikuje od onog koji je imala u seriji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...