OVO SU LEPOTICE IZ BIVŠE JUGE KOJE SE TAKMIČE ZA NAJLEPŠU NA SVETU: Evo zašto je Andrijana iz Srbije POSEBNA (FOTO)
Foto: Printskrin Instagram

IZBOR ZA MIS

OVO SU LEPOTICE IZ BIVŠE JUGE KOJE SE TAKMIČE ZA NAJLEPŠU NA SVETU: Evo zašto je Andrijana iz Srbije POSEBNA (FOTO)

Pop kultura -

Do Izbora za mis sveta u Londonu ostalo je još mesec dana, a barem što se tiče lepotica sa prostora bivše Jugoslavije koje će predstavljati svoje zemlje, konkurencija je velika.

Srbiju će na prestižnom takmičenju predstavljati Andrijana Savić (18) iz Gornjeg Milanovca. Ona pohađa četvrtu godinu srednje medicinske škole u Zemunu, smer za kozmetičkog tehničara. U slobodno vreme bavi se sportom i trenira boks, a u budućnosti želi da se bavi lepotom, ali i menadžmentom.

Ovo su i ostale lepotice iz regiona:

Katarina Mamić, Hrvatska

Katarina (23) je studentkinja novinarstva. Rođena je i odrasla u Zagrebu, a ova zgodna brineta visoka je čak 180cm. Bavila se i sportom, odbojkom i ritmičkom gimnastikom, i nikad nije bila na dijeti.

Mirjana Muratović, Crna Gora

Mirjana (19) je učenica Srednje trgovinske škole u Podgorici. Bavi se modelingom, voli da crta i glumi. Uživa i u muzici, filmovima i čitanju.

Ivana Ladan, BiH

Ivana (21) iz Jajca je studentkinja treće godine psihologije, a njeni krajnji ciljevi jednog dana su porodica puna ljubavi i uspešna karijera u oblasti psihologije.

Špela Alič, Slovenija

Špela (22) je studenkinja koja kaže da je kao budući socijalni radnik i psihoterapeut, već uspela da izgradim snažnu vezu sa mladima tokom studija.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track