HRVATSKA PEVAČICA BORI SE SA MULTIPLA SKLEROZOM: Ni maskaru ne mogu da mažem!
Foto: Printscreen/youtube

Ispovest

HRVATSKA PEVAČICA BORI SE SA MULTIPLA SKLEROZOM: Ni maskaru ne mogu da mažem!

Pop kultura -

Hrvatska pevačica ispričala je da je morala ponovo da uči da hoda i govori, ali da ipak ne dozvoljava da joj bolest slomi vedar duh

Anđa Marić saznala je 2012. da je obolela od multiple skleroze, a u ispovesti ispričala je kako živi s tim.

Hrvatska pevačica otkrila je da se, pored svega, najpre našla u vrtlogu pravne borbe za starateljstvo nad sinom, jer ga je u ljubljanskom sudu prvobitno dobio otac, Slovenac Primož Dolničar. Kako nije odustajala od svog deteta, 2010. godine je poručila sudu u Sloveniji.

- Prirediću vam međunarodni incident, ali mi nikada nećete uzeti dete - govorila je ona, a tek nakon šest godina borbe uspela je da dobije starateljstvo.

U međuvremenu je bila prinuđena da uđe u još jednu borbu, i to za zdravlje. Kada je obolela od multiple skleroze, morala je ponovo da uči da govori i da hoda, ali iako je vodila teške bitke, nije dozvolila da bilo šta slomi njen duh.

- Sigurno je da su me sve ove borbe promenile, zbog tog stresa sam i ohromila. Moje tridesete su bile ružne i strašne, te su svakako bile buđenje. Veselim se novoj dekadi, počela je zaista predivno. A te borbe, sada znam da sam 50 odsto bila odgovorna za sve, da nisam pružala takav otpor, ne bi bilo ni takve borbe. I meni i Gašperovom ocu je sazreo ego, uvideli smo da svađa i nesloga samo štete našem sinu, oko kojeg se tučemo - objasnila je Anđa i opisala kako izgleda njeno trenutno stanje:

- Ne mogu da mažem maskaru, toliko puta sam se ubola u oko. Tata mi kuva. Sve ovo me je ubilo emocionalno, ali sada sam sve bolje i bolje.

foto: Printscreen/youtube

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track