SRBI IH HISTERIČNO DOČEKALI U BEOGRADU PRE 11 GODINA! Ovako danas izgledaju čuveni GILJE I TETE! Njega nećete prepoznati
Foto: Printscreen

OMILJENI DEČIJI PAR

SRBI IH HISTERIČNO DOČEKALI U BEOGRADU PRE 11 GODINA! Ovako danas izgledaju čuveni GILJE I TETE! Njega nećete prepoznati

Pop kultura -

Seranovi, jedna od najgledanijih španskih serija na našim prostorima, koja je u Španiji proglašena za jednu od najgledanijih serija u istoriji, emitovala se u periodu od 2003. do 2008. godine.

Mnogima, pogotovo najmlađima, omiljeni likovi bili su Gilje (Viktor Elijas) i Tete (Natalija Sančez). Gilje je Dijegov sin, a Tete Lusijina ćerka. Oni počinju da žive pod istim krovom nakon što su njihovi roditelji uplovili u vezu. U početku se svađaju i tuku, a onda u jednom trenutku shvate da su zaljubljeni jedno u drugo. Njihove svađe, početak veze, raskide, prepreke i pomirenja, gledali smo prikovani za male ekrane.

foto: Printscreen/youtube

Gde su danas?

Viktor Elijas koji danas ima 28 godina i izgleda potpuno drugačije. Pored glumačke karijere, bavi se i pevanjem. Od malena je bio ispred kamera i na daskama koje život znače i to sve zahvaljujući njegovoj majci koja je negovala njegov talenat. Sa svojim kolegama iz serije "Seranovi" osnovao je grupu "Santa Justa Clan", koja je bila aktivna samo godinu dana.

Tete danas ima 29 godina, a njeni glumački angažmani su ograničeni na televiziju, budući da je od „Seranovih“ glumila u nekoliko serija i mini serija. Svoj debi je ostvarila 2001. godine u filmu „Klara i Elena”. Imala je i manje uloge u serijama "Kompanjeros" i "Peridistas", ali je najveću slavu stekla ulogom Tete u "Seranovima".

Lepa glumica se u međuvremenu udala i dobila dete.

Inače, Viktor i Natalija su u oktobru 2008. godine posetili prestonicu Srbije i tada nisu krili oduševljenje Beogradom.

– Beograd je prelep! Ljudi su toliko fini i vaspitani... Znali smo za vašu kuhinju, znamo za vaš tenis, ali nismo imali predstavu kako ćete nas dočekati – rekla je tada Natalija.

Podsetimo, serija prati Dijega koji ima ima 41 godinu, udovac je, a Lusija ima 38 godina i razvedena je. Nekada, kao vrlo mladi su se voleli, a sada posle dosta godina stara ljubav je oživela. Rešili su da se venčaju. Dijego dovodi u brak tri sina, a Lusija dve ćerke. Svi žive pod istim krovom, ali je period prilagođavanja pomalo težak. Njihova deca su rasla u različitim društvenim i ekonomskim uslovima. Sada njihov zajednički život dovodi često do komičnih situacija koje ovu porodičnu seriju čine tako dinamičnom.

foto: Printscreen/youtube

Kuriri.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track