Najnovije vesti

NEMA KOJA ŽENA NEĆE BITI ODUŠEVLJENA! Andrija Kuzmanović prokomentarisao VRELE SCENE sa Natašom Ninković!
Foto: Damir Dervišagić

kakav džentlmen

NEMA KOJA ŽENA NEĆE BITI ODUŠEVLJENA! Andrija Kuzmanović prokomentarisao VRELE SCENE sa Natašom Ninković!

Pop kultura

Scena u kojoj Nataša Ninković i Andrija Kuzmanović vode ljubav u seriji "Senke nad Balkanom" verovatno nikome nije promakla, a njegov komentar na ovu scenu je oduševio sve:

foto: Printscreen

"U toj sceni, najvažnija mi je bila Nataša. Ona je supruga i majka, bilo mi je važno kako će ona da ispadne. Sam sebi nisam bio važan. Ali kada imate dobru partnerku u ovakvim scenama, sve je lakše. Teško mi je da snimam takve scene, ali kada sam upisaivao glumu znao sam da će se to desiti. Na kraju krajeva, to je samo zadatak, samo posao", rekao je Andrija i dodao da je znao da će se oko te scene povesti velika fama, jer je u "Senkama", seriji koja inače podiže veliku prašinu.

A do nove sezone Kuzmanović je izašao iz lika Pletikosića i uskočio u jedan drugi istorijski lik. Ovaj put stvaran. U novom filmu Darka Bajića "Očevi slobode" glumi Jašu Tomića.

"U filmu glumim sa Žarkom Lauševićem, koji tumači lik Jovana Jovanovića Zmaja. Znate, ja sam zbog njega upisao glumu. On i pokojni Marko Nikolić su doktori glume", bio je emotivan.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Žena/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...