Najnovije vesti

NEMAČKA KIM KARDAŠIJAN NE PRESTAJE DA KOPIRA! Toliko je opsednuta da su joj slike na instagramu CELE FOTOŠOPIRANE (FOTO)
Foto: Instagram

IZOPERISALA SE

NEMAČKA KIM KARDAŠIJAN NE PRESTAJE DA KOPIRA! Toliko je opsednuta da su joj slike na instagramu CELE FOTOŠOPIRANE (FOTO)

Pop kultura

Metiša Šefer je, kako joj "nadimak" kaže, fizički veoma slična Kim Kardašijan Vest. Potrudila se ona da ta sličnost bude što izraženija, uz pomoć plastičnih operacija, šminke, stila odevanja (svlačenja) a i zahvaljujući fotošopu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by metisha (@metisha) on

Metiša nije spremna (zasad) za veću transformaciju izgleda, pa ima daleko mane izražene obline od onih koje "krase" Kim.

I pored toga lako možete da je pomešate sa Kim, što na plaži, što na malim ekranima. Metišu je televizijska publika gledala u "Blood Fleast" i "Ženama sportista u Majamiju" dok je bila u vezi sa Larijem Inglišem, zvezdom američkog fudbala.

Veza sa Inglišem je pukla, baš kao i njena kratka romansa sa Dejvidom Mekintošem, bivšim verenikom Keli Bruk.

Metiša je sa Mekintošem počela da se zabavlja ubrzo nakon što je on raskinuo sa prelepom brinetom, ali poznata Nemica nije bila krivac za njihov raskid.

Mekintoš je Keli Bruk ostavio zbog psihičkog zlostavljanja.

Metiša na svu sreću ne zlostavlja partnere, ali zato priređuje velie šokove na Instagramu gde ima 745 hiljada pratilaca.

Šok se zove prevelika upotreba fotošopa. Metiša koristi ovu aplikaciju pa ne prestaje.

Toliko promeni sebe da na Instagramu nije ni nalik sebi iz realnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by metisha (@metisha) on

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...