JUTJUBERKA (22) ZARADI 8.000 € ZA MINUT! Napustila je školu jer su je vršnjaci ZLOSTAVLJALI, a internet je IZLEČIO!
Foto: Printscreen Instagram

IZAŠLA IZ DEPRESIJE

JUTJUBERKA (22) ZARADI 8.000 € ZA MINUT! Napustila je školu jer su je vršnjaci ZLOSTAVLJALI, a internet je IZLEČIO!

Pop kultura -

Jutjub zvezda Emili Kanam do te mere je uspešna da može da zaradi i do 7.000 funti za samo minut posla. Modna i bjuti blogerka ne samo da ima milion pratilaca na ovoj platformi, već je i u vezi sa Džejmsom Burnom - koji pripada takozvanoj A listi slavnih ličnosti.

No, pre samo pet godina sve je bilo znatno drugačije - Emili je napustila školu zbog vršnjačkog nasilja i bila je na ivici depresije. Kako se brinula što toliko vremena provodi sama, a nije želela da provodi vreme sa drugim studentima, počela je da vloguje.

Kaže da je vlogovanje imalo znatan uticaj na njeno mentalno zdravlje i da ju je upravo Jutjub izvukao sa dna.

"Škola nije bila najbolje mesto za mene kao za kreativnu osobu. Bila sam žrtva nasilja. U srednjoj školi je na primer bilo kretena i ku*ki, a pošto nisam htela u to da budem uključena, izolovali su me. Zato sam se sama povukla iz te situacije. Nastavila sam školovanje od kuće jer mi je psihički bilo veoma teško, osećala sam se zarobljeno i depresivno", otkrila je.

Danas putuje svetom i redovan je gost na crvenim tepisima, i čini se da je to najbolja osveta za sve one koji su je nekada maltretirali.

"Volim da budem ispred kamere, biću na Jutjubu zauvek, nevezano šta ću još raditi... Jutjub će biti nešto čime će se uvek baviti. U početku je to bio samo hobi i tu sam upala slučajno", kaže Emili i dodaje da se ipak već u januaru 2015. godine sve pretvorili u ozbiljan, 24-časovni posao, ali je prvi konkretan novac zaradila tek 2017.

"Sećam se kada sam dobila prvi novac od Jutjub reklama. Mislila sam kako je to ludo - da budem plaćena za nešto što mi donosi toliko radosti", kaže lepa 22-godišnjakinja koja ima ogroman broj verne publike, te je zato i omiljena brojnim brendovima.

Ona je priznala da može da zaradi i do 7.000 funti za jedan minut, te da je zaposlila agenta koji brine o njenim finansijama.

Atraktivna brineta ostvarena je i na ljubavnom planu - ona je u sa 14 godina starijim muzičarem Džejmsom Burnom, članom popularnog benda Busted.

"Bila sam zbunjena preveliko razlikom u godinama, želela sam da znam njegove namere pre nego što započnem bilo šta, pa je to bilo prijateljstvo pre nego što smo otpočeli nešto više", objasnila je ona, te dodala da još uvek nemaju nikakve planove za budućnost.

Zanimljivo je da je i njena mlađa 11-godišnja sestra Sofi pošla njenim stopama, pa i sama gradi karijeru blogera, a na Instagramu je prati više od 46.000 ljudi.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track