ZAPALILE SCENU U MREŽASTIM KOSTIMIMA POSLE 10 GODINA! Raspale su se zbog SVAĐA, a sada su BOLJE nego IKAD!
Foto: Profimedia

NAJPOPULARNIJI ŽENSKI BEND

ZAPALILE SCENU U MREŽASTIM KOSTIMIMA POSLE 10 GODINA! Raspale su se zbog SVAĐA, a sada su BOLJE nego IKAD!

Pop kultura -

"Pusiket dols" jedna od najpoznatijih ženskih muzičkih grupa, ujedinila se sinoć, nakon više od deset godina, i nastupila u emisiji "X Faktor" koja se prikazuje u Velikoj Britaniji.

Nikol Šerzinger, koja je ujedino i članica žirija u pomenutom takmičenju, rekla je da ovo tek početak, a publika je bila oduševljena zbog njihovog nastupa.

foto: Profimedia

- Neverovatna energija. Divno je ponovo biti sa ovim devojkama na sceni - rekla je Nikol.

Članice popularne grupe su nosile providne kostime i pokazale da im godine ne mogu ništa, te da i dalje imaju savršeno izvajana tela.

foto: Profimedia

Podsetimo, "Pusiket dols" je 1995. godine nastala kao plesna trupa, a onda 2003. kao muzička grupa. Devojke iz ove grupe proslavile su se hitovima "Don't Cha", "Buttons", "When I Grow Up" i "Jai Ho".

Postava grupe se tokom više godina menjala. Članice "Pusiket Dols" kao muzičke grupe su Nikol Šerzinger, Melodi Tornton, Džesika Suta, Ešli Roberts i Kimberli Vajat, mada je Karmit u februaru 2008. napustila grupu. Nikol je bila glavni vokal u grupi, a sve češće je pevala i Melodi, ponekad i Karmit. Ostale članice su pevale prateće vokale i plesale.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track