ŽUČNA SVAĐA NASRED ULICE! Ben Aflek i Dženifer Garner se RAZVELI prošle godine, a i dalje se ne slažu DOBRO! (FOTO)
Foto: Profimedia

Fajt

ŽUČNA SVAĐA NASRED ULICE! Ben Aflek i Dženifer Garner se RAZVELI prošle godine, a i dalje se ne slažu DOBRO! (FOTO)

Pop kultura -

Ben Aflek i Dženifer Garner posvađali su se nasred ulice naočigled prolaznika!

Bivši bračni par uhvatila je kamera kada su izlazili iz kuće Garnerove, nakon što su proveli zajedno Dan zahvalnosti sa svojom decom, ali su odjednom počeli da viču jedan na drugog. Glumica je prvo uslikana ispred kuće kako nosi stvari u rukama i žuri prema automobilu, a zatim ih je spustila na zadnje sedište i počela da se svađa s njim. Oboje su se razmahali rukama tokom žučne rasprave, a Aflek je u jednom momentu bio u čudu zbog poteza koje je povukla njegova bivša.

Par je bio u braku deset godina, a rastali su se u junu 2015. godine. Njihov razvod je okončan u oktobru 2018, ali su nastavili da o deci brinu zajednički, pa i sve praznike provode zajedno. Iako više nisu u ljubavnoj vezi, Dženifer je podržala Afleka prošle godine, kada se lečio od alkoholizma u bolnici u Malibuu. Dan pre toga glumac je uslikan kako stiže u njenu kuću sa svojom mamom Kristinom. Kasnije im se pridružila i Dženifer, pa su svi zajedno s decom otišli u bioskop u Los Anđeles.

foto: AP, EPA

- Svi su slavili Dan zahvalnosti zajedno. Veoma je bitno i za Bena i za Dženifer da proslavljaju praznike u porodičnoj atmosferi, iako više nisu par. Takođe, u petak je Aflek bio u poseti kod svog dobrog prijatelja Meta Dejmona - rekao je izvor blizak Benu. Bivši par ima troje dece - Vajolet (13), Serafinu (10) i Semjuela (7).

Aflek i Garnerova su objavili u junu 2015. da se razvode, ali su u martu 2017. ipak otkazali razvod, jer su želeli da poprave svoj odnos. Iako je Dženifer tada izjavila da je Ben ljubav njenog života, u oktobru 2018. ipak je došlo do pravog kraha braka.

foto: Profimedia

(Kurir.rs / Nevena Mijušković / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track