PETAR STRUGAR POSTAJE JUTJUBER! Rešio da pokrene kanal, a niko nije očekivao da će snimati O OVOME!
Foto: Marina Lopičić

ODLUČIO!

PETAR STRUGAR POSTAJE JUTJUBER! Rešio da pokrene kanal, a niko nije očekivao da će snimati O OVOME!

Pop kultura -

Glumac Petar Strugar nedavno se oprobao kao reditelj i prihvatio se režije sinhronizacije animiranog filma "Prerušeni špijun", a otkrio je i da u budućnosti pokreće svoj Jutjub kanal.

- Postavio sam se kao kolega koji sluša druge kolege. Sugerisao sam i pomagao koliko sam mogao. Najviše sam obraćao pažnju na govornu radnju jer je u njoj suština u crtaćima. Taj zanatski deo znaju svi glumci, ali sam mlađe, koji još ne studiraju glumu morao da usmeravam. Smatram da sam se dobro snašao - rekao je Petar za "Gloriu".

foto: Marina Lopičić

Kako glumac voli da peca, roni i jaše konje, uskoro planira da započne i sopstvenu emisiju na Jutjubu u kojoj će predstaviti svu svoju ljubav prema ekstremnim sportovima.

- Pripremam Jutjub kanal na kojem ću se se baviti taktičkim pucanjem, apinizmom, ronjenjem na dah i na boce, podvodnim ribolovom, jahanjem, esktremnim sportovima, motorima. Probaću i nešto novo i to ću prikazati. Zašto ljudi da ne vide šta im sve život pruža i u čemu sve mogu da se okušaju. Možda im se dopadne nešto od toga - rekao je Petar.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Gloria/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track