BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA HOLIVUDA! Pre 17 godina DOTAKLA DNO i niko ne veruje da je nekad bila LEPOTICA (FOTO)
Foto: Profimedia

TOTALNO SE PROMENILA

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA HOLIVUDA! Pre 17 godina DOTAKLA DNO i niko ne veruje da je nekad bila LEPOTICA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Ketlin Tarner, koja glumi u seriji "Heartstrings", u poslednje vreme izgleda neprepoznatljivo. Nekada je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu, a danas niko ne može da je prpozna.

Nakon filma 'Telesna strast' 1981. godine stekla je svetsku slavu, nakon čega je glumila u brojnim popularnim filmovima. Na vrhuncu karijere suočila se i sa zdravstvenim problemima o kojima tada nije želela da govori. Naime, početkom 90-ih dijagnostikovan joj je reumatoidni artritis zbog čega su joj lekari rekli da više neće moći da hoda.

foto: Profimedia

- Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetima, kada me Holivud doživljavao kao jednu od najprivlačnijih dama. Najteže mi je bilo zbog toga što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Jer ako to nisam bila ja, ko sam bila - kazala je svojevremeno glumica.

Iako je teška dijagnoza ostavila traga na njoj, glumica se nije predavala. Počela je da pije lekove koji su sprečili dalji razvoj bolesti, ali i ostavili trag na njenom izgledu. Tada nije previše pažnje obraćala na izgled, već je isključivo bila fokusirana na to da ozdravi. Zbog drastične promene izgleda mnogi su bili uvjereni da se odala alkoholu, a teško se nosila sa komentarima pa je nekoliko godina kasnije beg od problema i utehu pronalazila u alkoholnim pićima.

Ketlin je pre desetak godina objavila i svoju autobiografiju u kojoj je otkrila da su joj lekovi pomutili razum i da se zbog toga odala piću. Dno je dotakla 2002. godine kada je odlučila da se suoči sa svojom dijagnozom i krene na odvikavanje od zavisnosti. Danas je zavisnost iza nje, a ona bez ustručavanja o tom problemu otvoreno progovara kako bi bila primer drugima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track