PETAR STRUGAR NIJE VIŠE SA S*KSI CRNKOM: Glumac stavio tačku na VEZU, ovako je LJUBAV PUKLA!
Foto: Damir Dervišagić

SLOBODAN

PETAR STRUGAR NIJE VIŠE SA S*KSI CRNKOM: Glumac stavio tačku na VEZU, ovako je LJUBAV PUKLA!

Pop kultura -

Petar Strugar i dizajnerka enterijera i nameštaja Tamara Gavrilović upoznali su se u konjičkom klubu, da bi zatim uplovili u ljubavnu vezu, ali su na kraju raskinuli.

Njih dvoje je domaća javnost imala prilike da vidi nekoliko puta na gradskim dešavanjima, međutim pre nekoliko nedelja, oni su odlučili da stave tačku na ljubav i svako je krenuo svojim putem.

foto: Damir Dervišagić

"Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu hteli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih", kaže izvor koji je upućen u celu priču.

Iako je Petar za medije vrlo zatvoren, kada se kamere ugase on je vrlo opušten, duhovit, šarmantan i devojke padaju odmah na njega.

"Tamara se baš bila vezala za Petra, kao i on za nju. Međutim, Petar je neko ko voli slobodu, da uživa u sportovima, jahanju, pa zna često da bude i po nekoliko dana van Beograda. To joj je, kao svakoj devojci, nekada znalo da zasmeta", ističe naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja