SVI SE ŠOKIRAJU KADA ČUJU KOLIKO DECE IMA EDI MARFI SA RAZLIČITIM ŽENAMA! Najstarije ima 30, a najmlađe samo GODINU FOTO
Foto: Printscreen

NIJE GUBIO VREME

SVI SE ŠOKIRAJU KADA ČUJU KOLIKO DECE IMA EDI MARFI SA RAZLIČITIM ŽENAMA! Najstarije ima 30, a najmlađe samo GODINU FOTO

Pop kultura -

Holivudski glumac Edi Marfi (58) otkrio je da se redovno sreće sa dve vrste reakcija kada ljudi saznaju koliko on zaista ima dece.

Edi je pre godinu dana postao tata i to deseti put pate je tim povodom okupio svu svoju decu kako bi snimili porodični portret kakav se ne viđa često.

Dok je njegov najmlađi sin napunio tek godinu dana, njegovi najstariji sin i ćerka već imaju 30 godina, a potomaka se dotakao i gostujući u emisiji kod Elen Dedženeres.

foto: Printscreen

"Smešno je. Muškarci me gledaju kao da sam lud i pitaju se koliko je to sve koštalo. A žene, mislim da u tome vide nešto seksi", uveren je Marfi.

Ali, kakve god bile reakcije, priznaje da je srećan što ima toliko dece, a otkrio je kako je nedavno dobio i prvo unuče.

Marfi ima petoro dece sa svojom prvom suprugom, Nikol Mičel. Pre toga je sa svojom devojkom, Polet Meknili, dobio sina, i još jednog sina ima sa bivšom devojkom Tamarom Hud.

Glumac ima i ćerku sa bivšom članicom grupe Spajs Girls, Melani Braun, koju je priznao tek posle DNK testiranje, koje je utvrdilo da je on otac.

Sa manekenkom Pejdž Bučer se oženio u septembru 2018, i sa njom ima sina i ćerku.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track