Najnovije vesti

BJELINA SESTRA BILA ZVEZDA 90-IH! Povukla se zbog BOLESTI, a onda postala VODITELJKA! Drugu sestru zaposlio KOD SEBE!
Foto: Damir Dervišagić

MALO KO ZNA DA SU MU SESTRE

BJELINA SESTRA BILA ZVEZDA 90-IH! Povukla se zbog BOLESTI, a onda postala VODITELJKA! Drugu sestru zaposlio KOD SEBE!

Pop kultura

Poznati srpski glumac Dragan Bjelogrlić, na jvnoj sceni ima poznate rođake. Naime. jedna sestra mu je glumica, a druga pevačica i voditeljka.

Glumica Marina Vodeničar pojavila se u prvoj sezoni serije "Senke nad Balkanom" čiji je tvorac Dragan Bjelogrlić gde je glumila Bjelinu sestru Smilju, a njih dvoje su brat i sestra i u stvarnom životu.

Marinu i Bjelu povezuje rodbina iz Barande, ali njih dvoje nikada javno ne ističu da su brat i sestra po daljoj liniji.

foto: Damir Dervišagić

Bjelina sestra od tetke je Zorana Pavić, nekadašnja zvezda devedesetih, a o svom bratu je prvi put javno pričala u emisiji kod Lee Kiš.

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami "Kad žena voli", koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugoma aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca - objasnila je Zorana Pavić 2016.

Ona se, inače, u medijima više ne pojavljuje kao pevačica već kao voditeljka pa je publika imala priliku da je gleda i u emisiji “Ko vam dade termin”.

Pored toga, angažovana je i u pozorištu, a poslu se vratila nakon što je dobila bitku sa teškom bolešću.

foto: Profimedia

Tek ponekad se danas “lati” mikrofona i nastupa.

Naime, 2009. godine pisalo se da ima rak grlića materice, ali ona je to demantovala i ispričala da je u pitanju specifična bolest koja ju je prikovala za krevet, ne želeći previše da detaljiše.

- Shvatila da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i sprečila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti - rekla je pevačica svojevremeno za “Alo”.

Pet godina kasnije, 2014. godine, doživela je manji srčani udar, ali i pored toga optimizam i vedar duh nisu je napustili.

- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta- rekla je Zorana nakon što je doživela srčani udar.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...