UŽIVO PRENOS SA COCA-COLA x NEW YEAR'S DISTRICT FESTIVALA: Beogradska filharmonija i Ivan Tasovac
Foto: Promo

UŽIVO PRENOS SA COCA-COLA x NEW YEAR'S DISTRICT FESTIVALA: Beogradska filharmonija i Ivan Tasovac

Pop kultura -

Na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, Beogradska filharmonija i Ivan Tasovac predstavljaju kompoziciju "Karneval životinja".

BEOGRAD - Prenosimo vam uživo atmosferu sa Coca-Cola x New Year's District festivala na kojem je trenutno izvođenje programa Beogradske filharmonije namenjene najmlađima.

Posetioci festivala uživaju u čuvenoj kompoziciji "Karneval životinja" kompozitora Kamija Sen-Sansa koju je odsvirala i snimila Beogradska filharmonija na svom prvom disku klasične muzike za decu.

Narator ove priče je Ivan Tasovac koji mališanima otkriva fantastičan svet životinjskog carstva i njegove ponekad smešne, a ponekad opasne ili čak strašne članove.

Festival Coca-Cola x New Year's District nudi jedinstvenu priliku da deca uživaju u kvalitetnoj muzici i zanimljivom prazničnom programu.

Ovo izvođenje Beogradske filharmonije samo je deo praznične čarolije koja je namenjena najmlađoj publici, jer vas na Topličinom vencu u Parku vojvode Vuka očekuje i druženje sa Deda Mrazom, mađioničar, klovn i nastup dečijih horova.

Uživajte u "live" prenosu nastupa koji je pripremila Beogradska filharmonija i posetite nas na Coca-Cola x New Year's District festivalu koji je otvoren sve do Božića.

Partneri festivala su Coca-Cola, Superstar TV, Opel, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track